Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legfurább álom amit...

Mi volt a legfurább álom amit a terhességed alatt álmodtál?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Már a terhesség vége felé álmodtam, hogy szülök és hogy annál az orvosnál, akihez terhesgondozásra jártam. Nekem nem volt fogadott orvosom, de mikor a valóságban is megindult a szülés, pont ő volt az ügyeletes, így valóra vált az álmom :)
2012. aug. 29. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam olyat,mint az egyik válaszoló,hogy betettem a babámat a szekrénybe. Aztán ott hagytam és elindultunk a párommal vásárolni,de amikor beültem az autóba,akkor tudatosult bennem igazán,hogy jézusom a gyerek. Egyik álmomban meg olyan pici volt,hogy elfért a tenyeremben és végig azon aggódtam,hogy még nincs neve. Kérdeztem a páromat,hogy akkor mégis mi legyen? Ő meg rávágta,hogy Jancsika.. Aztán álmodtam én is,hogy szültem és végül egy néger kisfiút hoztak oda.. Amúgy sokáig,amíg nem tudtuk mi legyen a neve,Jancsikának hívtuk :)) egyébként ezeket mind a terhesség elején álmodtam,most a végére már,ha vele álmodom,akkor vigyázok rá,mindent jól csinálok,nem teszem szekrénybe :)

És fura,de már 6-8 hetes terhesen,amikor vele álmodtam,kisfiú volt mindig,s végül tényleg az lesz.

2012. aug. 30. 09:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Én már kétszer álmodtam, hogy megszültem és nem volt választott neve a gyereknek és akkor kapkodtunk, hogy mi is legyen.

Tényleg nem döntöttünk még a nevében, sok ötletem még most sincs, és gondolom ez hat ki az álmaimra.

2012. aug. 30. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Első kisfiamnál én is álmodtam, hogy megszültem, és a tenyeremben tartom, olyan pici. Most a másodikat várom, a 30. hétre megrövidült a méhnyakam, ezért átbeszéltük a dokimmal, mire kell vigyáznom, hogy tuti ne legyen koraszülés, de persze nagyon megijedtem! Emiatt lehetett egy nagyon szürreális, mégis nagyon megnyugtató álmom: bent voltam a saját méhemben, és nemcsak láttam a szépen kifejlődött babámat, de még beszélgettem is vele! Akkor voltam a 33. hét körül, és láttam, hogy olyan fejlett, hogyha beindulna is a szülésem, biztos nem lenne baj, olyan életerős a pici! Komolyan mondom, nagyin megnyugodtam tőle! Azért örülök, hogy lassan mégis kihúzzuk a terhesség végéig, már a 35. hétben vagyok, és az eredmények szerint 1-2 hétig még tuti nem igyekszik kifelé a picúr!
2012. aug. 30. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!