Viki31 kérdése:
Van valaki aki most van a 12. hétben? Hogy érzi magát, és mi miatt aggódik a leginkább?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 19:01
1/7 anonim válasza:
11 hetes vagyok. A hányingerem-émelygésem egész tűrhető, iszonyat álmos vagyok, egész nap tudnék aludni. Az előbb írtam mi a kérdésem, a mellem fáj még mindig nagyon.
2/7 anonim válasza:
én a 13.hétben vagyok.
Folyton ég a gyomrom és sokszor kínoz hányinger.
Én megpróbálok semmi miatt nem aggódni,mert nem akarom a rosszat bevonzani!Természetesen izgulok,de igyekszem pozitív lenni.
3/7 anonim válasza:
12. hét, holnap megyek Uh-ra, ahol méri majd a doki a baba méreteit. Második baba. Izgulok, hogy minden rendben menjen. Hányinger van, de eddig csak egyszer hánytam. Március közepére várjuk a picikét :) Hétvégén mondjuk el a családnak.
4/7 anonim válasza:
Harmadik vagyok, most jöttünk meg, a kicsi szépen fejlődik, és kaptam kiskönyvet, boldog vagyok :)
5/7 anonim válasza:
13 hetes vagyok,vége a hányásos időszaknak,végre,bár most folyton csak aludnék,fájnak a melleim,és mostanában szörnyű fejfájásom van. Igyekszem nem aggódni,csak a pozitívra gondolni! :D
6/7 anonim válasza:
én is 13 hetes vagyok. pénteken voltam dokinál felülvizsgálaton mert 11. héten vérezgettem. most már minden oké, azt is megmondta hogy 99százalék fiu lesz:D már van egy kislányunk, ugyhogy pont jó.
én nagyon aggódtam a vérzés miatt és azon is sokat filozom hogy milyen lesz majd négyeben, hogy fogadja majd a kislányom, bár minden nap mesélek neki róla, mégis aggódom:)
én nem hánytam, csak émelygek néha és undorodom a hústól, sült dolgoktól. gyümölcsöt és zöldséget eszem inkább. amúgy jól vagyunk:D
7/7 anonim válasza:
A melleim már nem fájnak úgy mint az elmúlt hetekben. Hányingerem nincs és nem is volt, de mostanában egyáltalán nincs étvágyam. Ez aggaszt. UH alapján rendben volt minden a múlt héten. Genetikai vizsgálatot kértünk, a tűszúrásost, ezen aggódom 14-én kell arra mennem. A munkahelyem miatt aggódom, még mindig nem mertem szólni a főnökömnek, és minnél tovább húzom annál rosszabb lesz. Azon gondolkodom éppen, hogy a legszívesebben a genetikai vizsgálat eredménye után szólnék, mert akkor tuti, hogy minden rendben van. De addigra leszek vagy 18-19 hetes. Nem akarom a munkahelyemen ezt megosztani a kolleganőim egy részével, mert nem bírom őket. A pikírt megjegyzésekre meg nagyon nem vagyok kíváncsi. Akivel jóban vagyok és megbízok, azok már tudják. Legszívesebben a bejelentést követően másnap nem mennék be dolgozni. Bár megtehetném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!