Mikor kezditek a bevásárlást a babának?
mikor már tudom hogy fiú vagy lány. ha nem derül ki a 25-26. héttől szeretnék. bár néha már most is elcsábulok egy édes kis ruha láttán, akkor muszáj megvenni :))
14hkm
Szia!
Én is januárban fogok szülni. :)
Mi már elég sokmindent megvettünk, kb. a 14. héttől kezdve vásárolunk, mert jó árban láttuk a dolgokat és úgy voltunk vele, hogy hátha később nem fognánk ki ilyen jól.
Amióta tudjuk, hogy kislány lakik a pocakban, azóta a ruhákat is bátrabban vesszük.
20+4 hkm
Nekem a második gyermekem fog születni. Fiú lesz de még semmit nem vettem. Az első gyermekem lány és nyári tehát semmim nincs :(
18 km
Se kiságy, se légzésfigyelő, se kád, se mérleg, se semmi ilyen?
Nálunk sincs, mert eladtunk mindent, majd meggondoltuk magunkat és most várjuk a 3. babát. Akinek tényleg semmije nincs, emiatt.
1 lányom és 1 fiam van.
4. vagyok. Én a 30. héten tervezem elkezdeni, jövőhó elején.
Most ovikezdés, ősz, elvitte a pénzt a sok beruházás:)
21 hetesek voltunk, mikor láttuk, hogy kislány. Ez volt a mérföldkő. :) Addig csak egyetlen ruhácskát vettünk, de azóta szinte mindent vagy megvettünk vagy megrendeltünk. :)
25+2 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!