Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezditek kimosni,...

Mikor kezditek kimosni, összekészíteni a ruhákat?

Figyelt kérdés

26 hetes vagyok, van már egy kislányom, most is lányt várunk. Már előszedtem a ruhácskákat a dobozokból,kaptunk is ismerőstől kölcsön egy csomó mindent.

De én már annyira mosnék,vasalnék,aug. végére várjuk a kicsikénket.

Ti mikor készítettetek elő mindent???

2012. máj. 21. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Én 25 hetes vagyok és már alig bírok magammal már rendezgetném a ruhákat :)

Úgy gondolom 30-31 hétig visszafogom magam akkor kb. neki fogok kimosni vasalni a ruhákat.

Könnyű szülést kívánok :)

25hkm

2012. máj. 21. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Én 23 hetes vagyok, és pont ma gondolkodtam el rajta, hogy elő kéne bányásznom a nagyobbik ruháit. Nekem annyi a nehezítés, hogy válogatnom is kell, mivel az első gyerkőc kislány, a pocaklakó pedig fiú lesz!!

Szerintem ha most van kedved hozzá, akkor kezdj el készülődni, mert még energia is van hozzá!! :)))

Boldog babavárást!!!!!!

2012. máj. 21. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
32. hétre azért legyen kész minden körülbelül, sajnos azzal is kell számolni, hogy mi van, ha előbb be kell feküdni valami miatt, én nem akartam, hogy más csinálja, tehát addigra lettem kész vele.
2012. máj. 21. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Van két fiam, most újra fiút várunk. 3 éve el vannak rakva a baba ruhák, azokat most bányásztam elő és a napokban nekilátok egy gyors programon átmosni, felfrissíteni. Aztán júliusban még egyszer kimosom hosszabb programon, rendesen, kivasalom és be mehet a szekrénybe. 28 hetes kismama vagyok, aug. 10-re vagyok kiírva.
2012. máj. 21. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is augusztus végén szülök, de majd csak augusztus elején csinálom meg. Ráér, meg minek porosodjanak, álljanak a szekrényben. Még nem is vásároltunk semmit.
2012. máj. 21. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Első babánál a 32. hétre megvoltam mindennel. Most a másodikkal lényegesen később, csak 33 hetesen álltam neki, és a 36-ra lettem kész az összes ruha mosásával és vasalásával, de lényegesen nehezebb volt így a végén csinálni, mint az elsővel korábban.
2012. máj. 21. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk megvan minden, de csak a 36. hét végére rakom össze. Nem szeretném előbb. Most járok a 35. hétben, pénteken érkezik a kiságy, asztalos most csinálja a pelenkázót, minden anyuéknál van még. Ami nekem kellene a kórházba, ki van vasalva, de nem pakoltam még össze. Első baba.

34 hetes kismama

2012. máj. 21. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok, első baba. Nagyjából minden megvan már, de én még nem mostam, pakoltam. ma vettem meg az első dolgokat a kórházi tartózkodáshoz, de még az a lista sem teljes. Én úgy érzem, még ráérek. 1-2 héten belül azért nekiállok szerintem.
2012. máj. 21. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok, de még folyik 2 szoba felújítása. Kedden-szerdán jön a festő, majd utána a takarítás (az egész lakásban áll a por) és végül majd a pakolás. Remélem azért 35-36 hétre végzek majd mindennel. Van segítség (anyukám, párom)
2012. máj. 21. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Augusztus 18-ra vagyok kiírva, most még vizsgaidőszakom van, utána tervezem a mosás vasalás elkezdését, akkor leszek kb 31-32 hetes. Ha lenne rá időm valószínűleg nem bírnám ki addig és egy két héten belül nekikezdenék :)

27 hkm

2012. máj. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!