Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kellene összekészíteni...

Mikor kellene összekészíteni a kórházi csomagot? Ti mikor raktátok össze?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hát elvileg ha minden rendben a terhességgel akkor a 36-37. terhességi hétre nem árt ha össze van készítve. Én a 39. héten raktam össze, sejtettem, hogy nem fogok egyhamar szülni, végül 41. hétre született a lányom
2011. dec. 20. 16:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Az indulás pillanatában raktam össze, másnapra volt betervezve ez a progi, de hamarabb jött egy hónappal. Szerintem a 32 környékén... Legközelebb így fogom csinálni. :D
2011. dec. 20. 16:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Én első terhességnél 33. hét körül nagyjából összepakoltam, pedig teljesen problémamentes terhességem volt. Aztán váratéanul megszületett a 35. héten. Örültem, h 90 százalékban minden a bőröndben volt. Most is hamarabb össze fogok pakolni, még csak 27 hetes vagyok, de ami nincs még meg, be akarom szerezni.
2011. dec. 20. 16:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nem volt bekészítve, de a 35. héten megindult, és vissza kellett tartani, a 38. hét végén szültem, addig már haza se jöhettem.

A másodiknál a 38. héten összekészítettem, a 39. héten lett volna a progi, de előbb jött néhány nappal sürgősségi császárral. Úgyhogy szerencse hogy be voltam pakolva, mert semmire nem volt időm, nagyon kellett sietni.

Tehát szerintem minél előbb, annál jobb, mert látod, bármikor lehet, hogy rohanni kell.

2011. dec. 20. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
én 39 hetesen
2011. dec. 20. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél aznap, amikor szülni mentünk.

Minden meg volt véve, ki volt mosva, csak nem volt táskába pakolva.

De kiváló elfoglaltság volt ahoz,hoyg ne érjek be túlságosan hamar a kórházba. (Fájásokkal indult a szülés).

Most a másodikat várom,már a 35. hét óta 80%-os a csomag. Olyan dolgok nincsenek berakva amik használatban vannak (pl fogkefe, izzadásgátló stb...)

2011. dec. 20. 16:57
 7/14 anonim ***** válasza:
A 28. héttől be van pakolva a csomagom, mivel fenn állt a koraszülés veszélye. Most a 37. hétben járok, de még semmi jele a szülésnek.
2011. dec. 20. 17:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Én holnap kezdem el.

36hkm

2011. dec. 20. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok és még mindig nem raktam össze.Majd ha készteteést érzek :)
2011. dec. 20. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Én karácsony után kezdem el összerakni- csak február közepén szülök. :)

Előzőnél is úgy csináltam, hogy 32hetesen elővettem a nagybőrőndöt és minden nap került bele valami.Szép lassan összepakolódott. Most is így fogom csinálni. :)

Akkor nap mint nap elmegyek mellette és eszembe jutnak a dolgok, hogy mit is kell még vennem, beleraknom... :)

jó babavárást mindenkinek!!

2011. dec. 20. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!