A 35. hétben vagyok, már kezdem összekészíteni a kórházi csomagot. Mit vigyek be?
Szia! A pizsi szerintem nem igazán célszerű a kórházba, inkább hálóinget vigyél.
Ezt a cikket találtam a csomagolással kapcsolatban:
Könnyű szülést kívánok!
Én nem rég voltam egy hetet kórházban így élőre egészült ki a kis listám, ami volt, küldöm neked:
hálóing
köntös
papucs
zokni
törölköző
bugyi
ásványvíz
wc papír
akasztós tusfürdő
fésü
gátsebkenőcs
telefon
telefontöltő
MP3 lejátszó
tányér
pohár
evőeszköz
konyharuha
szalvéta
testápoló
intim lemosó
hajszárító
hajgumi
olló
tükör
betét
zsepi
melltartó
melltartóbetét
bimbóvédőkrém
Neugranormon
fogkrém
fogkefe
fülpálcika
arckrém
sampon
körömolaj
fényképezőgép
Ale First spré
kézkrém
szappan
Persze ezt magadra szabhatod.
A babának szoktak kérni pelenkát meg popsitörlőt, de kórháza válogatja, úgyis mondják, ha be kell vitetned.
Ruhát csak azt kell majd bevinni, amiben hazaviszed.
A pizsit nem javaslom, a szülőszobán nem is lehet használni, nem engedik, még bugyi sem lehet rajtad. Utána a nőgyógyászaton nálunk nem szóltak érte, de van ahol nem szeretik, és tényleg sokkal praktikusabb a hálóing.
Jah elfelejtettem, hogy igzaz nem létszükséglet, de ismerve a kórházi kosztot célszerü bevinni egy doboz vajat, szeletelt sajtot, zöldséget és gyümölcsöt, és valami nasit.
A reggeli és vacsora általában kenyér egy vékony szelet szalámival, ami magában igen száraz. De vajjal, sajtal, zöldséggel feldobva már semmi gond:-) Mi már egész otthon éreztük magunkat:-)
És valami nasi féle, ha éhes lennél, legyen mihez nyúlnod. Nápolyi, csomagolt kakaóscsiga, valami piskótás valami, ami csillapíthatja az éhséged.
Ez remélem még nem a "luxus" kategória:-)Csak miért ne tegyük kényelmesebbé azt, amit lehet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!