Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kellene összekészíteni...

Mikor kellene összekészíteni a kórházi csomagot? Ti mikor raktátok össze?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hű, valahol a 35. hét környékén kezdtem el összekészíteni. Aztán ahogy múlt az idő, egyre többször pakoltam ki és vissza az egészet. :) A vége felé már naponta. Aztán 5 napot ráhúztunk.
2011. dec. 20. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

első szülésnél, a 30 héten nagyon görcsöltem, a férjem bevitt a kórházba, de egy vizsgálat és CTG után haza is engedtek. Másnap bepakoltam. Aztán a 37 héten államvizsgáztam, a férjem vitt, a kórházi pakkal együtt. Szerencsére nem volt gond. A 41 hét utolsó napján indították a szülést.

A második terhesség alatt, magas volt a vérnyomásom, a 28 héttől nyitva volt a méhszáj. Innentől kezdve heti kétszer mentem CTG-re, 1 UH és 1 labor, a csomagot is összeállítottam, mert az orvos szerint bármikor rohanni kell. 2 csomag volt, 1 ha csak én megyek, és a másodikat hozta volna a férjem, amikor indul a szülés. De itt is szerencsém volt, nem kellett befeküdni, és a 37+2 napon indították a szülést. A vérnyomásom gyógyszer mellett is az egekben volt, és nem akart a doki emelni a dózison.

2011. dec. 20. 23:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Én múlthéten jöttem rá, hogy nem lehet elég korán összekészíteni. 33 hetes vagyok egy hetet voltam kórházban egy kis baleset miatt. Kicsit bosszantó, amikor a párod nem tudja mit is kellene pontosan behozni és szedett vetett dolgokban vagy kénytelen bent lenni. Szerintem pakolj be elfér a szoba sarkában a bőrönd.
2011. dec. 21. 05:57
 14/14 anonim ***** válasza:
32 hét kábé reális, mi van ha előbb be kell feküdni? 32 hétre nekem a nagyja már kész volt
2012. máj. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!