12 hetes kismama vagyok. Most akkor hanyadik hónapban járok?
Figyelt kérdés
Második vagy harmadik?2012. aug. 29. 15:29
1/7 anonim válasza:
Egy hónap 4 hét. 12 hét - 3x4 tehát 3
2/7 A kérdező kommentje:
tudom hihetetlennek tűnik,de ezt én is tudom
csak ahány babás oldal annyi féle változat.
a napokban egy oldalon úgy írták h a 16. héttől....ezért nem voltam képbe pedig az már a 4.
2012. aug. 29. 15:33
3/7 anonim válasza:
Nem igaz, hogy 1 hónap = 4 hét, nyiss ki egy naptárat és nézd meg. 1 hónapot átlag 4 és fél héttel számolj, úgy lesz pontosabb.
Ezzel az erővel, aki a 40. héten szül, az már 10 hónapos terhes? :))
4/7 anonim válasza:
Az elsőt cáfolnám. Egy hónap nem 4 hét, kivétel a február nem szökőévben. Egy hónap 4 hét + 2 vagy 3 nap. Ebből kifolyólag 12 hetesen még a 3. hónapban vagy. Én az utolsó menzesz dátuma szerint számoltam a hónapokat. Tehát az nekem június 27-e volt, így szeptember 28-án léptem a 4. hónapba.
5/7 anonim válasza:
Épp azért számolják hetekben, mert a hónapok eltérő hosszúságúak. Mondhatod, hogy a 3. hónapban vagy, még nem töltötted be. De hogy őszinte legyek, aki valaha is volt terhes, nem kérdez olyat egy másik terhestől, hogy hány hónapos, hanem hány hetes ;)
6/7 anonim válasza:
Ha pedig megszületik a kisbabád, 2 éves koráig hónapozni fogod, most 13 hónapos, 15 hónapos, mert sem 1 évesnek, sem 2 évesnek nem fogod tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!