4. hónapban járok, szerintetek már vásárolhatok kismama és baba rucikat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 11:36
1/6 anonim válasza:
Szia!
16 hetes vagyok,én már vásároltam magamnak és a babának is(mivel nem tudjuk, hogy mi lesz ezért én semleges színűeket vettem). Most vannak a leárazások, "pici" pénzért tudtam venni dolgokat.
2/6 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy szeretnél, miért ne? Csak babonaságból, félelemből nem szoktak az anyukák előre vásárolni.
3/6 anonim válasza:
Sziasztok.Én is 16 hetes vagyok,de én csak a 18 hetes uh után fogok vásárolni neki.Már nagyon várom :) Szép napot,és Boldog Babavárást! :)
4/6 anonim válasza:
szia! a barátnők már áthozaták mindent ami nekik feleslegessé vált :) voltam börzén vettem ezt-azt ami megérte megvenni,és a szobát is megterveztem fiúra is,lányra is. kezdj bele amikor jólesik!!!
5/6 anonim válasza:
Miért ne? Mi akadálya van?
Vagy azért kérdezed, hogy megmarad-e a babád, vagy ilyesmi?
Mindenesetre ne vegyél sok mindent, biztos fogsz kapni innen onnan cuccokat.
Nálam pl a két nagymama nem bír magával. (anyám meg anyósom)
Örülök neki nagyon, csak már én nem tudok semmit venni kb, mert mindent összevásárolnak, feleslegesen meg nem költök.
Na, szóval arra akarok kilyukadni, hogy várd meg mit kapsz,és csak a hiányzó cuccokra költsél :)
Minden jót!
6/6 anonim válasza:
Első babánál már a 12. héten elkeztem vásárolgatni, így mire megszületett, apránként tudtam mindent megvenni, nem terhelte meg különösebben a pénztárcát. Magamnak meg muszáj voltam, mert nem tudtam begombolni a nadrágjaimat, meg kényelmetlenek is voltak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!