Lassan betöltöm a 12. hetet. Szerintetek vásárolhatok már a bébinek?
-ruhákat
-babakocsit
-stb
Nekünk anyagilag úgy jobb ha apránként veszünk meg mindent,viszont nem tudom eldönteni,hogy vásárolhatok már vagy inkább még várjak?Márciusban szülök.
Bár nem vagyok babonás e téren.
Szerintem is ráérsz még vásárolni.Tudom, hogy nehéz kibírni, de igazuk van az előttem szólóknak.Nekem magzatvíz vételem is volt, rossz lett volna ha nem úgy alakulnak a dolgok, hogy jó legyen.Mi kb a 27 héttől vásárolunk, tehát vagy két hete, de azt hiszem így is minden meglesz,ami kell.Amit meg most elköltenél, tedd félre. :)
28+6 hkm
Én nem vásárolgatnék még, mi a 20.héttől kezdtünk el vásárolgatni apránként.
Addig csak kiskesztyűt vettünk neki, semmi mást.
Második vagyok:
Ha már így megszólítottál,akkor válaszolnék is a kérdésedre.Munkámból adódóan találkoztam már Down-szindrómás gyermekekkel.
Ha ennyire elítélnéd,hogy nem tartanám meg,biztosan tudod,hogy ez a betegség középsúlyos értelmi fogyatékossággal is társul,és valószínűsíti,hogy aki ilyen kromoszóma rendellenességgel születik,felnőtt korában sem biztos,hogy önálló lesz,és nagy valószínűséggel nehézségei lesznek a társadalomba való beilleszkedéssel is.
Nem kívánnék ilyen életet a gyermekemnek,és mivel nem élek örökké,felelőtlenségnek tartanám,ha így hagynám magára életem végén.
Hmm, itt a többség nem tartaná meg, ha kiderülne, down szindrómás a baba, de csak én lettem lepontozva, na nembaj, én azért sem süllyedek a szintetekre a hülye pontozgatással, pedig megtehetném.
6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!