Lassan betöltöm a 12. hetet. Szerintetek vásárolhatok már a bébinek?
-ruhákat
-babakocsit
-stb
Nekünk anyagilag úgy jobb ha apránként veszünk meg mindent,viszont nem tudom eldönteni,hogy vásárolhatok már vagy inkább még várjak?Márciusban szülök.
Bár nem vagyok babonás e téren.
Én sem voltam nem is vagyok babonás, és én is mindent apránként vettem meg.
De én azért várnék a legelső dologgal úgy a 16.hétig.
Én is csak ezután vettem meg a babakocsit.
6 hónaposan a babágyat, és utána mindent apránként a 8 hónapra minden megvolt.
Én várnék még. Igazad van, hogy apránként jobb megvenni, de hát a pénzt félre is lehet tenni, és később megvenni.
16-18 hétig biztos várnék.
Ááá, várj még vele. Azt se tudod milyen nemű lesz :)
Bőven ráérsz 18-20-25 hetesen nekiállni. Én 20hetesen álltam neki , mostanra minden megvan, és még van 6 hetem :D
34hkm
Kedves 2!
Miért?Ha ne adj Isten kiderül róla h down-szindrómás már meg sem tartod?
Én a 20.héttől kezdek majd vásárolgatni. Tudod, még bármi történhet, kiderülhet ez-az, és bár nem tőlem kérdezted, de én nem tartanám meg, ha down-kóros lenne. Ezért is vannak a szűrések, hogy még időben kiderüljön és dönteni lehet még.
Nekem már volt 1vetélésem, akkor már nagyon beleéltem magam a baba érkezésébe, nem jól sült el, tehát nem raknám magam körbe ilyen előre babacuccokkal.
Én sem tartanám meg bármilyen kegyetlenül hangzik.
4es voltam
pedig ez a betegség nem élettel összeegyeztethetetlen
.........
Nem vagyok babonás, de nagy dolgokkal én is vártam. Miért? Mert akkor derült ki a baba neme, és akkor személyre szabottan tudtam vásárolni. (16. hétig nem csak 1 betegséget szűrnek ugye tudod?).
Amit szerintem már most is tudsz venni, ha szeretnél pl.: textil pelenka, fehér bodyk (könnyen fehéríthető ha kell), kiskesztyű. Ezeket tudod otthon nézegetni :) Utána tudsz nézni, mi hol mennyibe kerül, mikor lesznek akciósak, miből milyet érdemes venni, és mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!