40. hétben vagyok! Baba a pociban . Majdnem minden uh. Felvételen cumizik, a jobb hüvelyujját. Kint is nagy cumis lesz szerintetek?
Hogy s mint ? :))) :O
Annyira kiváncsi vagyok...
Megszületett szeptember 1-én drága kisfiúnk! :-)
Nem szopizza sem a kezét, sem a sima cumit! EDDIG LEGALÁBBIS NAGY MEGLEPETÉS, meg voltam győződve az ellenkezőjéről!!!
Köszönöm aki írt nekem !
Sziasztok !:DD
Én voltam anagyon kiváncsi !
Gratulálok neked .
Na és mizu volt ?
Hogyan zajlott ...
Ha van időd..
Köszi még 1x a gratulációkat :-D !!!!!!
Császáros lettem,mert nekem az előző is az volt.Fájt a hegem, megnézték, azonnali műtét lett! Jól sikerült, pikk -pakk másnap már lementem az udvarra a nagyobb 2 ikremhez.
2.napon ülve szopiztunk, és rögtön oda is kértem a babát, el is tudtam látni.Amióta itthon vagyok,még jobban érzem magam, napról napra jobb, de aki lát, el se hiszi 1 hete szültem, mert olyan fürge vagyok :-)
A baba szinte mint a nagykönyvben, eddig! eszik -alszik ! olyan mint egy kis angyalka..el se hisszük,alig sír ..
Az ikreim után , fel se tűnik ha 2 -3 x ha kelek éjjel!
Kívánom ezúton is mindenkinek a legjobbakat, és boldog tejcis napokat , könnyű szülést aki még előtte áll.
Annyit még ideírok, a szülésznő ismerősöm anno nagyon jó agykontrollt javasolt, amit magamnak alakítottam ki előre fejben, elhatároztam mit szeretnék, hamar gyógyulni,szopiztatni, sietni a nagyokhoz haza és nekem ez bejött...Nem szabad annyira rágörcsölni előre a nem tudni mi lesz dolgokra! MINDEN RENDBEN LESZ!
sziasztok!!!!!!!!!!
Köszi asok jó kivánságot ,és megfogadom a tanácsodat is !:))
Örülök,hogy minden rendben van veletek !:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!