Miért van az, hogy miota terhes vagyok egy csomo szemölcs jött rám? Vagy nem azért?
Figyelt kérdés
A nyakam a mellem a honomalja környéke,mitöl? És még a mellbimbom köré is jött :( 37 hetes kismama.2008. máj. 12. 18:47
1/12 A kérdező kommentje:
ilyen nagyon apro szemölcsök
2008. máj. 12. 18:47
2/12 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni!!Nekem az egész testemen nagyon sok jött ki és bár már megszültem ezek szépen rajtam maradtak.
3/12 anonim válasza:
Nekem ugyan ezeken a helyeken jött ki, igen-igen aprók.
De pl. a mellem alatt 1-2 nagyobb is van.
Nekem azt mondták el fognak múlni, ha megszületik a baba-nagyon remélem.
40 hetes kismama
4/12 anonim válasza:
Ugyan ezt kerdeztem En is a heten,es valaszoltak paran,akik szinten ugyan evvel a problemaval kuzkodnek.
Nekem is az arcomon,nyakamon,es a honomalja kornyeken jottek ki.Vki azt irta,h neki borgyogyasz mondta,h semmit nem szabad vele csinalni,terhesseg utan ezek elmulnak.En nagyon remelem,h igaza lesz,es nem kell mindegyiket leszedetnem.
23 hetes kismama
5/12 anonim válasza:
Szia,nekem is jöttek ki ilyen apró szemölcsök a mellemnél,de én ezt csak pár napja vettem észre.De én rajtam még vannak ilyen barna foltok nyakon,háton,arcon is,voltam 1 hónapja bőrorvosnál azt mondta a barna foltok elmulnak,de azok a szemölcsök nembiztos.Ha szülés után 1 hónapig nem mulna el akkor sajnos ott fog végig maradni.Hát akkor nagyon jól fogok kinézni nyáron,telis tele szemölcsökkel a mellemen.Az első babámnál is voltak ilyen barna foltjaim,de szülés után szépen eltüntek.üdv 35 hetes kismama.
6/12 anonim válasza:
Szia! A terhességtől van. Nekem is jöttek ki a nyakamon. Rossz hír: nem mindenkinek múlik el (konkrétan én még nem találkoztam ilyen kismamával). Jó hír: van rá ecsetelő, amivel le lehet szárítani, nem kell leszedetni. De csak terhesség után.
7/12 A kérdező kommentje:
HÁT ÉN VETTEM RÁ ILYEN SZEMÖLCSIRTOT AMIT TERHESEN IS LEHET HASZNÁLNI,ÉS LESZÁRITJA ,ÉN AZZAL KENEM,REMÉLEM LEPOTYOGNAK,MERT AZ MÉG HADJÁN HOGY VAN RAJTAM BÖVEN,DE HOGY A MELLBIMBOMON IS VAN EGY CSOMO MEG A BIMBOUDVAROMON AZ ELÉG KEMÉNY,JA ÉS OTT KENNI SE MERNÉM SEMMIVEL :( AZZAL MI LESZ? :(
2008. máj. 13. 07:55
8/12 anonim válasza:
Nekem csak a bimbópitvaron van, de nagyon megijedtem először meert azt hittem vmi vírusos szemölcs.Még picit mindig tartok attól, hogyha megszületik a baba és szopizik vhogy átvándorol a kis arcára.A bőrgyógyász azt mondta nem vírusos, de nem lehet tőle megszabadulni, majd szoptatás után le lehet égetni.Fasza, szép lessz a mellbimbóm..:o(
9/12 anonim válasza:
Újta én.... azért hozzáteszem,h ogy elvileg a hormonháztartás felborulása miatt van.Bőrszínű lapos szemölcsök, de valamelyik közülök olyan mintha lógni kezdene és elkezdett feketedni a vége, később teljesen elszárat én meg "lepiszkáltam"
10/12 anonim válasza:
Szia! Ha még itt vagy,megirnád mi lett a szemölcsökkel? Elmultak? És mi volt az az ecsetelö,és használt-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!