Ti megszülnétek a babát, ha tudnátok, beteg lesz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 13:07
11/16 anonim válasza:
Írtam privit. Egyébként igen, én megtartanám, pedig van már egy kisfiam.
12/16 anonim válasza:
Én is megtartanám. Nekem is van egy tartósan beteg fiam, és mellette két egészséges. A beteg gyerek is ugyanolyan gyerekem, mint a másik kettő. Egyformán szeretjük mind a hármat.
13/16 anonim válasza:
Milyen fura, hogy miközben itt lepontoztak az igen válaszra, nőtt egy százalékot a válaszaim hasznossága. :) Csak így tovább, pontozók! ;)
14/16 anonim válasza:
nem. Nagyon rossz lenne, de nem akarnám, hogy betegen élje le az életét.
15/16 anonim válasza:
Én nem tartanám meg, és csakis kizárólag amiatt, hogy látom az emberek miként viselkednek egy beteg emberrel, látom hogy néznek rá, fintorognak, sugdolóznak, én nem szeretném, hogy a gyermekem ilyen életet éljen, megszakadna a szivem.
16/16 anonim válasza:
Attól függ milyen betegsége lesz. Ha valami olyasmi, amitől csak pár napig/hétig vegetálna, aztán mindenképp meghalna, akkor nem szülném meg.
De ha valami olyan testi fogyatékossága lenne, amitől még lehet szép életet élni (pl végtaghiány), akkor gondolkodás nélkül megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!