Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megszülnétek a babát, ha...

Ti megszülnétek a babát, ha tudnátok, beteg lesz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Írtam privit. Egyébként igen, én megtartanám, pedig van már egy kisfiam.
2012. aug. 26. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is megtartanám. Nekem is van egy tartósan beteg fiam, és mellette két egészséges. A beteg gyerek is ugyanolyan gyerekem, mint a másik kettő. Egyformán szeretjük mind a hármat.
2012. aug. 26. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Milyen fura, hogy miközben itt lepontoztak az igen válaszra, nőtt egy százalékot a válaszaim hasznossága. :) Csak így tovább, pontozók! ;)
2012. aug. 26. 15:40
 14/16 anonim ***** válasza:
nem. Nagyon rossz lenne, de nem akarnám, hogy betegen élje le az életét.
2012. aug. 26. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem tartanám meg, és csakis kizárólag amiatt, hogy látom az emberek miként viselkednek egy beteg emberrel, látom hogy néznek rá, fintorognak, sugdolóznak, én nem szeretném, hogy a gyermekem ilyen életet éljen, megszakadna a szivem.
2012. aug. 26. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen betegsége lesz. Ha valami olyasmi, amitől csak pár napig/hétig vegetálna, aztán mindenképp meghalna, akkor nem szülném meg.

De ha valami olyan testi fogyatékossága lenne, amitől még lehet szép életet élni (pl végtaghiány), akkor gondolkodás nélkül megtartanám.

2012. aug. 27. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!