Szerintetek ez a baba kocsi mennyit ér mennyiért tudnám eladni?
2012. aug. 25. 20:47
21/26 anonim válasza:
sztem is 10-15 ért tudnád csak eladni. azthiszem mi is ugyanilyet vettünk használtan, nem emlékszem mennyiért. de ahhoz volt mózeskosár, téli lábzsák, bébihordó, esővédőstb. talán 15 20 ért vettük igy.
22/26 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam ismerősömet aki nem épp a legőszintébb családból származó és rákérdeztem hogy mennyit ér mert ő ilyen árú közvetítőnek felelne meg és azt mondta 5000 ft nál nem ér többet annyiért meg nem adom oda inkább fát tolok vele.És ráadásul nem is látta egyántalán hogy milyen állapotban van, de tudta hogy újonan lett véve.
2012. aug. 26. 11:44
23/26 anonim válasza:
Max 15 ezret ér. Én a sokkal jobb állapotban lévő/többet tudó Bergonunkat adtam el 12 ezerért...
24/26 anonim válasza:
Én a pierre cardin kocsimat hordozóstól, táskástól, ernyőstől. Nagyon szép állapotban vettem 9 ezerért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!