Szerintetek ez a baba kocsi mennyit ér mennyiért tudnám eladni?
2012. aug. 25. 20:47
11/26 anonim válasza:
sztem annyiért nem fog elmenni
12/26 A kérdező kommentje:
Tömör kerekű
2012. aug. 25. 21:04
13/26 anonim válasza:
10-15 ezer, de ez a max.
Mi is áruljuk a babakocsinkat, ahhoz van mózeskosár, mindenféle védő és takaró, de alig van érdeklődő.
Már azon gondolkodom, hogy kirakok róla egy képet a terhesgondozóban, hátha úgy elkel, mert a vaterán már fenn van hetek óta eredménytelenül.
14/26 anonim válasza:
10-nél többet nem adnék érte! Ha valamit eladsz,nem az számít,hogy mennyiért vetted,mennyit költöttél rá! Az emberek bemennek egy üzletbe,és vesznek egyet,amihez van garancia is... Ehhez képest soknak tartom a 23-at.
15/26 A kérdező kommentje:
Én a jó fogásra tettem fel. De a gyerek ágyat is feltettem azt 6000 ft ért szívaccsal együtt rácsos kiságy.
2012. aug. 25. 21:08
16/26 anonim válasza:
15000-ért.Talán elviszik.Az a baj nincs hozzá sok minden.
Nekünk Kunert VIP volt.Volt hozzá: kivehető mózeskosár,pelenkázótáska,esővédő,lábzsák,szúnyogháló.Kitűnő állapotban volt.Én 22000-ért adtam el.Nagyon hamar elvitték,egyik nap felraktam másnap már telefonáltak érte.Azt is nézni kell hogy újonnan mennyibe kerül.
17/26 anonim válasza:
16.vagyok
Én a jófogásra,az apródra és az expressre tettem fel.Az expressen látták az enyémet.
18/26 anonim válasza:
16 megint
Ja az lemaradt hogy napernyő is volt hozzá.
19/26 anonim válasza:
szerintem 15 körül elmenne. de max annyiért :(
20/26 anonim válasza:
38-ért vetted, használt, nem a legszebb, legújabb modell valljuk be, akinek nincs rá pénze, talán ad egy 10-est, de többet nem ér. 15-ért ennél sokkal jobbakat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!