Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem lehet camembert...

Tényleg nem lehet camembert sajtot enni?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 4. hónapban, naponta megettem eddig 1 camembert sajtot, 125 grammosat.

És tegnap hallottam, hogy tilos. Erről én egyáltalán nem tudtam! Imádom, tényleg minden nap ettem egyet.. :S

2012. aug. 25. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenki mást mond arról, hogy mit lehet enni, mit nem...
2012. aug. 25. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem erről is megoszlanak a vélemények.

Én csak penészes sajtot nem eszek,aztán még sincsen semmi baja a babámnak.

29hkm

2012. aug. 25. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem szabad. A penészes sajtokon olyan bacik lehetnek, amiket a felnőtt szervezet le tud győzni, de egy magzatnak már sok. Mivel elég sokáig lappanghat, jobb szólni egy szakembernek. - de gondolom ezt már kigugliztad. ;)
2012. aug. 25. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. aug. 25. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is imádom, és az elején ettem is, de aztán mondta az orvosom, hogy kerüljem. Mondjuk azért én napi 1-et akkor se ettem. Benne van abba a pár tiltólistásba, amit terhesség alatt nem ajánlatos enni.
2012. aug. 25. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem :)

Penészes sajtok, nyers hús és nem szerencsések a fölközelben termő "lemoshatatlan" gyümölcsök sem. Ez utóbbi a trágyázás miatt, én pl epertől kaptam el egy klassz kis fertőzést így, 3 napig lázas voltam, aztán meg izgulhattunk, hogy lett-e baja a láztól a babának :S

2012. aug. 25. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ettem!:) Semmi baja a gyereknek!
2012. aug. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!