Tényleg nem lehet camembert sajtot enni?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 4. hónapban, naponta megettem eddig 1 camembert sajtot, 125 grammosat.
És tegnap hallottam, hogy tilos. Erről én egyáltalán nem tudtam! Imádom, tényleg minden nap ettem egyet.. :S
2012. aug. 25. 13:21
1/7 anonim válasza:
Mindenki mást mond arról, hogy mit lehet enni, mit nem...
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem erről is megoszlanak a vélemények.
Én csak penészes sajtot nem eszek,aztán még sincsen semmi baja a babámnak.
29hkm
3/7 anonim válasza:
Tényleg nem szabad. A penészes sajtokon olyan bacik lehetnek, amiket a felnőtt szervezet le tud győzni, de egy magzatnak már sok. Mivel elég sokáig lappanghat, jobb szólni egy szakembernek. - de gondolom ezt már kigugliztad. ;)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Én is imádom, és az elején ettem is, de aztán mondta az orvosom, hogy kerüljem. Mondjuk azért én napi 1-et akkor se ettem. Benne van abba a pár tiltólistásba, amit terhesség alatt nem ajánlatos enni.
6/7 anonim válasza:
Tényleg nem :)
Penészes sajtok, nyers hús és nem szerencsések a fölközelben termő "lemoshatatlan" gyümölcsök sem. Ez utóbbi a trágyázás miatt, én pl epertől kaptam el egy klassz kis fertőzést így, 3 napig lázas voltam, aztán meg izgulhattunk, hogy lett-e baja a láztól a babának :S
7/7 anonim válasza:
Én ettem!:) Semmi baja a gyereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!