Lehet camembert sajtot enni mikozben szoptatok?
Figyelt kérdés
Azert kerdem, mert a vedonom mondta, h a terhessegem alatt keruljem, mert artalmas lehet a magzatra. Most hogy mar megszuletett a pici nem tudom, lehet-e ennem, mert nagyon szeretem es kivanom.2008. dec. 17. 12:39
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is imádom! Amikor még pocis voltam megkérdeztem a védőnőt, hogy mi a véleménye arról, hogy terhesen nem szabad penészes sajtot enni, azt mondta, hogy hülyeség, normális mennyiséget (nem tonnaszám) bármiből meg lehet enni. Ettem akkor is és most is, amikor szoptatok.
2/2 anonim válasza:
Szerintem probald ki,egyel es ha a babanak semmi baja akkor eheted nyugottan(ha szoptatsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!