39. hétben vagyunk, nem éreztem csuklani a babám ma, lehet tegnap sem, nem tudom. Ugye ez nem jelenti azt, hogy belekakilt a magzatvízbe?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 21:45
1/10 anonim válasza:
37 hetes vagyok és még egyszer sem éreztem csuklani a kisfiamat, a kislányomat annál gyakrabban annak idején.
Szerintem nem a csuklást hanem a magzatmozgást kell nézni....
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor vki valami blődséget írt...
Köszi!
2012. aug. 24. 22:03
3/10 anonim válasza:
En sosem ereztem csuklani a lanyomat anno :)
4/10 anonim válasza:
36 hétben vagyok,van úgy,h 1-2 nap nem érzem, van,h 3*is csuklik egy nap alatt a picim:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. aug. 24. 22:39
6/10 anonim válasza:
Nyugi:)) én talán egyszer éreztem csuklani:)
7/10 anonim válasza:
Olvastam én is azt a kommentet, amiről írtál, hogy egy anyukának belekakilt és valószínűleg onnantól nem csuklott a babája. Szerintem attól, hogy neki úgy alakult, ez nem egy bizonyított tény, ne aggódj!
8/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem minden nap 4-5x csuklott. Szülés előtt pár nappal pedig 1x sem, és bizony belekakilt a vízbe és ennek ellenére viszont ugyanolyan aktív volt. De azt nem tudom, hogy va e összefüggés a kettő között.
9/10 anonim válasza:
Ja igén...és én voltam az, aki állítólag "blődséget" írt! Ez van....én ezt tapasztaltam! De természetesen nem jelenti azt, hogy igazam van, ezt csak én gondolom így.
10/10 A kérdező kommentje:
Oké. akkor megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 25. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!