Melyik vizsgálat mutatja ki, ha a pici belekakilt a magzatvízbe?
Figyelt kérdés
Lehet bután hangzik a kérdés, de nem tudom. És kezdek izgulni, mivel már 39 hetes babás vagyok.2008. okt. 28. 13:11
1/8 anonim válasza:
Az amnioscopia.Egy fém eszközt helyeznek a méhszájba,egy lámpával megvilágítják a mburkot,így látszik,hogy tiszta vagy zavaros-e a mvíz.Ált az elsőnél el szokott menni a nyákdugó,utána természetes a vérzés,ami akár 1 napig is tarhat.Ha csinálni fogják készülj fel rá,hogy baromira fáj,de megéri.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
És miből gondolják, hogy meg kell csinálni. Cak ugy, vagy valamiből látják?
2008. okt. 28. 13:25
3/8 anonim válasza:
Túlhordás esetén.Én már 2 nappal túlhodtam,amikor befektettek és a császárig 3* csinálták( napi 1*).
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. okt. 28. 13:33
5/8 anonim válasza:
A vizsgálat úgy zajlik, ahogy az előttem lévők írták, de ne izgulj, nekem pl. egyáltalán nem fájt, pedig majdnem teljesen zárt volt a méhszájam (engem is elrettentettek, hogy zárt méhszájnál mennyire fáj...) . Beindíthatja a szülést is, nekem túlhordás után hétfőn reggel csinálta az orvos, aznap kiesett a nyákdugó és kedd éjszaka megszületett a kislányom :)
Könnyű szülést neked!
5 hetes kislány anyukája
6/8 A kérdező kommentje:
Attól nem félek, hogy attól kinyílik a méhnyak, mert épp ma vizsgált meg a doki és 4 db 1-re értékelte a helyzetet. :-)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Sok boldogságot mindenkinek!
2008. okt. 28. 14:37
7/8 anonim válasza:
1,2 vagyok. Én csak ettől és a vizsgálatoktól nyíltam szűk 1 ujjnyira.Vmit biztos durvábban csinálhattak,mert azért bírom a fájdalmat,de ettől majdnem odacsináltam.
8/8 anonim válasza:
Vasárnap csináltak nekem is először,akkor a mszáj 2111-és eléggé fájt.A mait szinte nem is éreztem.Azóta viszont mindenhol szúr/feszít,fáj-remélem ma meg is szülök.2 nappal a kiírt dátum után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!