Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy szülni fogok? 38...

Lehet, hogy szülni fogok? 38 hetet betöltöttem, a doki méhszájat nézett ma ctg után, és azt mondta, bármikor jöhet a pici.

Figyelt kérdés
Sokat keményedek, de fájásaim nincsenek. Viszont tökre lent érzem a fejét és olyan, mintha a hüvelyembe nyilallgatna valami (mintha ott kaparászna a baba). Mozog rendesen és közben érzem ezeket. Van ilyen tapasztalatotok? Még egy hetet maradhatna a drága!
2012. aug. 22. 22:04
 1/2 alaszka ***** válasza:
Mindkét gyerekem a 38. héten született! Az első aznap mikor megvizsgált a doki, és ctg volt, az nem mutatott semmit, de pár óra múlva megvolt a kislányom. A másodiknál pedig előző nap vizsgált meg a doki, előző nap volt ctg is, szintén nem mutatott fájásokat, de nála a magzatvíz folyt el. Az elsőnél semmit nem éreztem, mozgott a baba is, csak úgy éreztem hogy valami nem stimmel, és visszafordultunk a kórházba, mire a doki közölte, hogy na akkor szülünk, de azonnal. :) Szóval hajrá, bármi lehet! :)
2012. aug. 22. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Én ezt ma még kihagynám :-) nem félek a szüléstől, csak szeretném, ha nőne még picit. Különben is szeretek kismama lenni, még jó lenne maradni!!
2012. aug. 22. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!