Biztosra vehetem? Ma voltam 18 hetes UH-on és azt mondták úgy néz ki, kisfiam lesz. Nem tudom elhinni.
Szia! Én a 18.héten voltam 4D-n és nekem ott mondták, hogy fiú lesz. Persze a felvételen nagyon jól látszik a bizonyíték a lábacskái között! :)
Te kislányt szerettél volna inkább?
Szia gratulálok!
Nekem a 17. héten mondták meg a nemét, egyértelműen látszott. Ha ott nincs semmi később sem nő már ki, de ha látják és tutira mondta a doki akkor biztos úgy van. A másik meg, hogy a két lányommal nem voltam rosszul, de a fiúcskával szinte végig hányingerem volt és hánytam a 12. hétig. Jó babavárást! Az a fő, hogy egészséges legyen!
Hát nem tudom...Nekem semmi bajom nincs és nem is volt.Ha nem tudtam volna meg az elmaradt menstruáció miatt,észre sem veszem,hogy terhes vagyok.
A doki azt mondta,hogy fiúnak néz ki.És ott a két combja ami között ott van amitől fiú.De nem tűnt nekem 100%osnak.4D ultrahang?
Nekem a 13. héten 80%-ban fiúra tippelt a doki, igaz nem 4d-s uh volt, de nagyon profi géppel. Aztán a 20. hét után már a saját szememmel is meggyőződhettem mindannyiszor az igazságról. Tagadhatatlan, hogy fiú, még az én laikus szemim számára is egyértelmű volt több alkalommal is.
Azt nem tudom,hogy Debrecenben mennyi a 4d-s uh, de itt 12ezer Ft volt, cd-vel, dvd felvétellel, és nyomtatott fotóval, kb fél órás kukkolással.
L. 37+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!