Biztosra vehetem? Ma voltam 18 hetes UH-on és azt mondták úgy néz ki, kisfiam lesz. Nem tudom elhinni.
szia,
nekem a 18 heti uh-n azt mondták, lány lesz
jól be is vásároltunk,
aztán szülés előtt öt héttel fiút mondtak, és hát fiú is született
szóval, semmi sem biztos
Rám is fiút mondtak anyunak anno, még a szülés előtti utsó UH-n is (bár az már jó 20 évvel ezelőtt volt). Anyu közölte a dokival, hogy ő tudja, h neki lánya lesz, akármit mond...neki lett igaza :D
23/L
Jajaj... Ne vedd 100%-nak, amit az UH-on mondanak. Nekem pont az UH-os doki mesélte, hogy jópárszor már jártak úgy, hogy kisfiúnak látták a babát és a szüléskor derült ki, hogy az köldökzsinórt látták csak a lába között a babának... :-)
Menj el 4D-s ultrahangra a 28-30. hét körül, ott tisztán látszódik minden (már ha nem szégyellős a baba) és vásárolhatsz kék dolgokat :-)
Boldog babavárást!
15 hós kislány anyukája
Szia!Nekem is a 18.heti Uh-n mondták először,hogy fiú de azt mondták ne vegyük még biztosra,aztán a 26.héten 4d-n tutira mondták:) Kíváncsi leszek:)
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!