Tatabányai kórház szülészet. Van aki mostanában szült?
Személyes tapasztalatom nincs, de... van egy nem túl jó ismerősöm, akinek van egy csecsemős barátnője (2 éve még volt, akkor került szóba). Az ismerősöm állítólag amikor ráér, vagy úgy gondolja, bejár hozzá babázni. Bemegy, és dajkálja az újszülötteket. Mielőtt bárki azt gondolná hogy ez lehetetlen, hát nem az. Elég jól belelátok a kórházi dolgokba...
Szóval már akkor is ki voltam ettől, és csak remélni tudom, hogy kettőjüknek együtt volt /van annyi esze hogy legalább kezet mosott előtte, hogy adtak rá egy tiszta köpenyt, és nem az uccai ruhájához fogta a babákat. Én Pesten szülök, és roominginben, az tuti!
Sz! Ha esetleg te kérdezted, akkor bővebben is tudok mesélni a csajoknál...
Hű!Ez nekem új!Naggyon durva...
Nem Sz.vagyok,de privibe írj légyszi,mert jó ha az ember tisztában van dolgokkal!Köszi
3 hét múlva én is ott fogok szülni! Semmi jót nem hallottam róla, ezért is szültem az első babámat Szőnyben. Mivel bezárták ezt buktam. Viszont fogadtam egy számomra megbízható orvost, akire 100%-ig rá merem bízni magam. Megígérte, hogy mindent megtesz, hogy sima szülés legyen, ezért mehetek babás szobába, ahol szemmel tudom tartani az én második csodámat.
Amúgy mostanában sok ismerősöm szült ott, és nem panaszkodott egyik sem.
Egy-két életunt, duzzogó, flegma nővérkén kívül semmi gáz nem volt!
Sok sikert, és sok szerencsét nektek, és persze könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!