Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19+0 hkm vagyok. Még nem...

19+0 hkm vagyok. Még nem éreztem a babám mozogni, kicsit aggódok. Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
Estére van kis pocim, de reggelre az ágyban háton fekve teljesen lapos. Miért, pedig még kis háj is van a hasamon.
2012. aug. 22. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Ilyenkor még sok helye van a babának és, ha úgy fekszik nem mindig lehet érezni a pici rugdosásokat. Én is bevoltam tojva hol éreztem, hol nem. Még a 4. terhességemnél is, pedig volt már egy kis tapasztalatom. A 19. héten már 2 napja nem éreztem semmit és bementem egy uh-ra, hogy megnyugodjak. Az hiszem, egy kicsit mosolygott rajtam az uh-s hölgy, de szerencsére minden rendben volt. Kalapált a kicsi szíve. Most már 6 hónapos a kis legényke, éppen gőgicsél a kiságyban.

Ha úgy érzed, menj el egy uh-ra, vagy a védőnőhöz, Ő is meghallgathatja egy dopplerrel. Biztosan minden rendben van.

Boldog babavárást kívánok!

2012. aug. 22. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

az természetes, hogy este nagyobb a hasad, hiszen napközben ettél, sőt gyakran fel is puffadhatsz..

A baba mozgását akkor érzed jó eséllyel a 20. hétnél korábban, ha hátul tapad a méhlepényed és/vagy elég vékony vagy.

Én most 17. hetesen éreztem először, de nekem hátul tapad a lepényem és a terhességet 47 kg-ról kezdtem (160cm-hez).

szóval, ne aggódj:-)

2012. aug. 22. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez mindenkinél változó de ne aggódj! Nekem sem volt hasam, csak egy kis pocakom :)

Én akkor éreztem (20ik hét) mikor nyugiba ültem, félig fekvő helyzetben a fotelben, de mondjuk az nem kaparászás volt, hanem egyértelmű rúgás :D

Ja, és Nekem elöl tapad a lepény, és 85kilósan kezdtem a terhességet, mégis éreztem már viszonylag korán!

33hkm

2012. aug. 22. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!! Minden héten megyek védőnőhöz, már szinte nevet mikor meglát. Megnyugodtam!!
2012. aug. 22. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!