Nem érzem mozogni! Eddig ha elfeküdtem és a pocakomra tettem a hasam, éreztem! Most semmi! Mi lehet? Félek!
Nem írtad hány hetes terhes vagy.
De ha eddig nem érezted rendszeresen akkor nem hiszem, hogy gond van.
Ó, 21 hetesen még megesik, nekem a 23. hétig volt 1-2 nap, amikor alig moccant. Ha hátrafordul, akkor pl. nem is érzed még.
Egyébként most vagyok 34 hetes, voltunk 4D-n, és 2200 grammos, de most is van még mozdulata, amit nem érzek, bár már kevesebb... Gondolj bele, akkor egy 21 hetes terhességnél ez mennyire hatványozottan igaz! :) Nyugalom, ha holnap még mindig semmi, keresd fel az orvosod, hogy megnyugtasson. :)
Ne izgulj! Ilyenkor még sok helye van,és van amikor lustábbak! Ma kezdtem a 25. hetet! Tegnap meg sem mozdult,tegnapelőtt is alig! Ma reggel pedig már olyan erősen mocorog,hogy erre ébredtem!
Ha nagyon nyugtalanít,keres fel a védőnőd, ő majd néz szívhangot! (én nem idegeskedtem,mert vettem itthonra szívhangfigyelőt) boldog babavárást!
Pfű, a 21 hét még semmi! Majd 25. hét után kezd majd inkább beindulni :)
Boldog babavárást :) 7 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!