Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem mozogni! Eddig ha...

Nem érzem mozogni! Eddig ha elfeküdtem és a pocakomra tettem a hasam, éreztem! Most semmi! Mi lehet? Félek!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 19:59
 1/8 A kérdező kommentje:
A kezem tettem a pocimra!
2012. ápr. 1. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem írtad hány hetes terhes vagy.

De ha eddig nem érezted rendszeresen akkor nem hiszem, hogy gond van.

2012. ápr. 1. 20:10
 3/8 A kérdező kommentje:
21 hetes!de eddig éreztem!
2012. ápr. 1. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor amiatt, sok helye van, nem érezheted annyira, a másik meg, hogy nekik is vannak aktívabb-passzívabb napjaik! De ha nagyon aggódsz a védőnők megnézik a szívhangot!
2012. ápr. 1. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam is van, hogy egyszer aktívabb aztán meg lustább. Ha legalább 12 órán át nem érzed menj el orvoshoz. Mert inkább feleslegesen többször...
2012. ápr. 1. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Ó, 21 hetesen még megesik, nekem a 23. hétig volt 1-2 nap, amikor alig moccant. Ha hátrafordul, akkor pl. nem is érzed még.

Egyébként most vagyok 34 hetes, voltunk 4D-n, és 2200 grammos, de most is van még mozdulata, amit nem érzek, bár már kevesebb... Gondolj bele, akkor egy 21 hetes terhességnél ez mennyire hatványozottan igaz! :) Nyugalom, ha holnap még mindig semmi, keresd fel az orvosod, hogy megnyugtasson. :)

2012. ápr. 1. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne izgulj! Ilyenkor még sok helye van,és van amikor lustábbak! Ma kezdtem a 25. hetet! Tegnap meg sem mozdult,tegnapelőtt is alig! Ma reggel pedig már olyan erősen mocorog,hogy erre ébredtem!

Ha nagyon nyugtalanít,keres fel a védőnőd, ő majd néz szívhangot! (én nem idegeskedtem,mert vettem itthonra szívhangfigyelőt) boldog babavárást!

2012. ápr. 2. 07:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Pfű, a 21 hét még semmi! Majd 25. hét után kezd majd inkább beindulni :)

Boldog babavárást :) 7 hkm

2012. ápr. 3. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!