Létezik hogy 10 hetesen a babát éreztem mozogni?
Tudom, hogy te csak kérdezted, én nem hiszem, hogy bunkó voltam, ha igen, akkor nem állt szándékomban, ne haragudj, de az ésszerűség határain belül, és józan ésszel végiggondolva szerintem nem érezhetsz még egy olyan pici embriót. De lehet, hogy csak én gondolom így. Én 19 hetesen éreztem, akkor éreztem először, hogy fészkelődik, pedig nem vagyok kövér, sőt...
34 hkm
Ilyen korán a beled meg a méhed nem egészen ugyanott van. Én konkrétan a "szőrös rész" alatt éreztem mozogni, sőt még láttam is a kanapén fekve. És két nappal később voltam a dokimnál (akkor mentem először, azt hittem a 9. héten vagyok, már az is elég késő volt első alkalomnak, de így jött össze), és amikor UH-n nézte, úgy mozgott, mint egy kis bolond, ő mondta, hogy el is hiszi, hogy már éreztem.
Egyébként nekem 8-10 éve olyan bélbetegségem volt, hogy még véletlenül sem tévesztem össze (sajnos) a bélmozgással...
első
én a 3. terhességemnél voltam ugyanígy. Szentül meg voltam győződve, hogy a babát éreztem mozogni 10 hetesen, pedig tényleg akkor még olyannyira picike, hogy fizikai képtelenség.
Szerintem olyankor még csak a belek csoportosulnak át, azt érezhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!