Lehetséges, hogy 12 hetesen már éreztem a babánkat?
Figyelt kérdés
nem mozgást(!)hanem egy helyen kidudorodott,feszült ott a méhem,így volt kb fél óráig és eltűnt. lehetséges hogy Ő volt? :)2011. dec. 25. 11:22
2/11 anonim válasza:
Nem! Dudorodást meg ilyenkor még főleg!:)
Pár hét és valóban érezni fogod!:)
3/11 anonim válasza:
Szia, inkább a bélmozgást érezhetted nem a babát.
4/11 A kérdező kommentje:
nem hiszem! a bélmozgással tisztában avgyok milyen az! direkt írtam,hogy nem mozgást éreztem,hanem fél óráig egy helyen kis feszülést.
2011. dec. 25. 12:09
5/11 anonim válasza:
A dudor biztos nem ő volt. Még nagyon pici és gyenge ahhoz, hogy a méh erős izomzatán át kinyomja magát.
6/11 anonim válasza:
Még nagyon minike ahoz hogy érezd.Biztos nem a baba volt sztem.
7/11 A kérdező kommentje:
2.baba!
hát akkor mi volt? most őszintén :DD
2011. dec. 25. 14:58
8/11 anonim válasza:
Én a 2. babánknál 14 hetesen éreztem a mozgását, de kidudorodást, feszülést nem. Az is igaz, hogy van a hasamon némi háj:)
Nem gondolom, hogy a baba volt, de ezt csak Te tudhatod.
9/11 anonim válasza:
Én 13. hetesen éreztem először. Olyan volt, mintha egy kemény hátú bogár mászkált volna a méhemben. Mintha a háta végigcsúszott volna a méhemen, a lábai meg csikiztek volna. Először nem is voltam benne biztos, hogy a baba volt, de ez az érzés hétről hétre egyre erősebb lett és akkor már biztos voltam benne, hogy őt éreztem akkor is.
10/11 anonim válasza:
Nézd, én is 13 hetesen éreztem az első babámat és senki nem hitte el, pedig ő volt. Na de az mocorgás volt, rebegés. Kidudorodást, nyomást csak a 20. hét körül éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!