Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes leszek, de még nem...

18 hetes leszek, de még nem éreztem mozogni a babát. Mikor érzem majd? Ülve, fekve? Ha nagyon koncentrálok akkor sem érzek semmit. Baj?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én babám pl akkor kezd el nagyon mocorogni, ha lefekszem egy sima felületre, földre vagy ágyra és kinyújtom a lábam, a kezem a fejem fölé teszem. Próbáld meg, hátha bejön. Egyébként ha első baba akkor később érzi az ember, ill. a testalkattól is függ. Én vékony vagyok és a 15.héten éreztem már, igaz akkor nem voltam még benne biztos.Szerintem ne aggódj,hidd el tudni fogod, ha jelet ad :D

22hkm

2012. máj. 9. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:

A kolléganömmel egyszerre voltunk terhesek, ö 21-ik héten kezdett valamit érezni. Szuper terhessége volt, és a dokija teljesen normálnak mondta.

Elsö babámat 2 hétig ülve elöre dölve éreztem.

2012. máj. 9. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
én 19 hetesen éreztem először és vékony vagyok.de amugy amikor elöször éreztem akkor sem voltam benne biztos hogy Ő az.mindenkinél más.nem tehetsz róla én sem tehettem róla hogy késöbb érezzük.és most 2 hetesen fekszik a kis bölcsöjében és ott rukkapál :)
2012. máj. 9. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj. Én nem vagyok egy 50 kilós alkat, most 18+3hetes vagyok, és már 1,5 hete is éreztem de ma nagyon! Többször egymás után.

Én éppen pihentem a fotelba, és nem mozogtam, annyira összetéveszthetetlenül éreztem, nagyon "erősen" :)

Figyelj Rá Te is, érezni fogod valószínű :)

2012. máj. 9. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 17 hetesen éreztem először a "csikizést", de ezt csak ülve, majd 19 hetesen már egyértelmű rúgásokat is. Akkor még csak háton fekve, azóta persze egyre sűrűbben és erőteljesebben érzem, és már nem csak fekve, ülve is.
2012. máj. 9. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:

szia. Attol is fugg, hogy hol tapadt meg a mehlepeny. Nekem elol tapadt meg es csak a 21.heten ereztem eloszor, de az mar konkret rugas volt, elotte nem ereztem semmifele csikizest meg buborekokat.

31hkm

2012. máj. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!