Nem érzem a babám mozgását, amit eddig éreztem. Mi lehet az oka?
Iyenkor még nem is lehet érezni.Te képzelődsz!
4 gyerkőc anyukája
Kedves első, attól hogy Te nem érezted ilyen korán a gyerekeidet, más még érezheti, nem vagyunk egyformák!
Kedves Kérdező, ne aggódj! Én is nagyon korán éreztem őket, és volt olyan gyerekem, akivel szintén az első alkalom után két hétig semmit sem éreztem, aztán megint. Ez nem jelenti azt, hogy baj van, csak azt, hogy még nagyon pici, és csak véletlenül elcsípted jó korán, csak bizonyos helyzetben vagy mozgásra érzed, más helyzetben meg nem. No meg az ember lánya nem tölt napi 24 órát a pocak figyelésével, főleg nem ha már nem az első baba... :o)
Már bocsáss meg,de félidőbe mozdulnak meg!
És nem 15 hetesen.
Látom már te is képzelődsz!
Félidőben mozdulnak meg?
Ezt honnan veszed?
Kezdettől fogva mozognak, csak mivel picik, nem annyira érezni.
De mindegy, legyen Neked a Te hited szerint, csak ne terjeszd ezt mint tudományos tényt, vitatkozni nem akarok...
Tudod mi jutott eszembe erről amit írtok?
Egy kérdező a műltkor azt írta,hogy a 6 hetes magzatja formáját látta a hasán.Na ez ugyanolyan!Ha megtalálom a linket csatolom.
Teljesen normális, hogy érezted már 12 hetesen. Akkor már elég nagy ahhoz, hogy érezd, és mivel már tudod, hogy mit kell érezni, ezért rögtön észreveszed. Én is így voltam. A kisfiamat csak a 18-20. hét körül éreztem először, a kislányomat már a 11. héten.
Az, hogy nem érzed minden nap, teljesen normális, hiszen még pici, nem annyira intenzív a mozgása. Biztos, hogy nincs semmi baj, de úgyis nemsokára mész gondolom a 16. heti ultrahangra, és akkor meg fogsz nyugodni, mert látni fogod, hogy semmi baja nincs a kicsidnek!
Jaj ne már...
Félidősen mozdulnak meg?! :D Ez amolyan 60-as évekbeli vélekedés. Nem, a legtöbb nő 16-20. hét között érzi, második babát nem ritkán már 12-13 hetesen is.
(Orvos kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!