Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem a babám mozgását,...

Beatrix25 kérdése:

Nem érzem a babám mozgását, amit eddig éreztem. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Második babámat várom.12 hetesen már biztos voltam benne,hogy Őt érzem,hiszen tudom milyen érzés.Nem minden nap,de egy héten néhányszor biztosan mocorgást,fészkelődést,csikizést éreztem.De már egy hete nem érzek semmit.Mi lehet az oka?Vagy becsapós volt az érzés?-bár szerintem kizárt.Vagy még ilyenkor(15/4hetesen) nem mindennapos,és teljesen normális normális?
2012. máj. 4. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Félidőben mozdulnak meg? 20 hetesen? Na ne már!!!!!!!! Emlékszem a 9. heti ultrahangra, úgy ficánkolt a drágám mint egy halalcska, izgett-mozgott keze lába:)

Kedves Kérdező!

Én is pont 12 hetesen éreztem a második babát, aztán utána nem éreztem csak nagyon ritkán, heti kb. 1-2 alkalommal. Most vagyok 21 hetes és kb két hete érzem minden nap reggeltől-estig, előtte csak hébe-hóba! Ne aggódj!

2012. máj. 4. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is 15hetesen éreztem és első baba!!!Védőnő is mondta,hogy érezhetem őt simán.És a kérdezőnek 2.baba,ő már tudja mit kell érezni baba mozgásnak.Szerintem ne aggódj,én se érzem sűrűn,pedig a 15.héttől kezdte a mocorgást és most vagyok 18hetes.
2012. máj. 5. 05:35
 13/15 anonim ***** válasza:

A Magzat 8 hetesen kezd állandó mozgást végezni...ezt azok kedvéért írom..akik nagyon szeretnek kötözködni :/.

Kedves kérdező, igen, érezhetted a babád mozgását, és ne aggódj, nagyon sok helye van még, szóval az is lehet hogy legközelebb 18-20 hetesen érzed csak!

Áhh....félidőben mozdul meg, ez meg nem igaz, szerinted pl egy 15 hetes magzat mozdulatlanul lebeg a magzatvízben? Nah mind1...

Boldog babavárást kedves kérdező :)

2012. máj. 5. 13:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Hát igen,kicsit felháborító,amik egyes emberek tudnak írni.Jahhh persze biztosan beképzelem magamnak,mikor már megtapasztaltam,hogy milyen amikor mocorog.Múltkor a védőnőnél voltam,mikor egy 20 hetes kismama,akinek a 4.gyereke lesz,teljesen hülyének nézett,hogy én már olyan korán éreztem a babót.

Remélem hamarosan jelentkezik,mert sajnos semmi,és olyan jó érzés,mikor megmoccan.Nektek is boldog babavárást:))))

2012. máj. 5. 17:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én is ebben a cipőben vagyok az első picikémmel.Mindenki azt mondta,hogy az első szülő nők általában a 18-20.hét körül érzik meg előszőr picijük mozgását.Hát a mi pocaklakónk 13 hetesen apuka kezébe akkorát rúgott,hogy az egyértelmű volt.(Félidő!!!????.....cszzzzzzzzz!!)Most viszont 15.hét alig mocorog,nem nagyon érzem,úgyhogy jó,hogy ennyi kommentelő van,mert így én is megnyugodhatok :)sok sikert a picurhoz,sok-sok egészséget.
2012. máj. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!