Nem érzem a babám mozgását, amit eddig éreztem. Mi lehet az oka?
Félidőben mozdulnak meg? 20 hetesen? Na ne már!!!!!!!! Emlékszem a 9. heti ultrahangra, úgy ficánkolt a drágám mint egy halalcska, izgett-mozgott keze lába:)
Kedves Kérdező!
Én is pont 12 hetesen éreztem a második babát, aztán utána nem éreztem csak nagyon ritkán, heti kb. 1-2 alkalommal. Most vagyok 21 hetes és kb két hete érzem minden nap reggeltől-estig, előtte csak hébe-hóba! Ne aggódj!
A Magzat 8 hetesen kezd állandó mozgást végezni...ezt azok kedvéért írom..akik nagyon szeretnek kötözködni :/.
Kedves kérdező, igen, érezhetted a babád mozgását, és ne aggódj, nagyon sok helye van még, szóval az is lehet hogy legközelebb 18-20 hetesen érzed csak!
Áhh....félidőben mozdul meg, ez meg nem igaz, szerinted pl egy 15 hetes magzat mozdulatlanul lebeg a magzatvízben? Nah mind1...
Boldog babavárást kedves kérdező :)
Köszönöm szépen a sok választ!
Hát igen,kicsit felháborító,amik egyes emberek tudnak írni.Jahhh persze biztosan beképzelem magamnak,mikor már megtapasztaltam,hogy milyen amikor mocorog.Múltkor a védőnőnél voltam,mikor egy 20 hetes kismama,akinek a 4.gyereke lesz,teljesen hülyének nézett,hogy én már olyan korán éreztem a babót.
Remélem hamarosan jelentkezik,mert sajnos semmi,és olyan jó érzés,mikor megmoccan.Nektek is boldog babavárást:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!