Akinek "elvagtak" a rosszulletet nem aggodott h mindeb rendben van e?
Figyelt kérdés
Amikor elmult az napkozben tortent vagy reggel ugy ebtedtek vagy hogy?2012. aug. 21. 20:22
1/4 anonim válasza:
nekem egyszer csak az egyik reggel nem volt semmi. persze nem estem pánikba mert mondták hogy ezek nem tartanak örökké :) és nem is lett baj, azóta a kiscsajt nem lehet lelőni annyit ficánkol odabenn, teljesen egészséges :)
3/4 anonim válasza:
Dehogy aggódtam! Inkább boldog voltam. A 13. hétig holdkórosnak éreztem magam, alig tudtam a világomat, aztán egyik napról a másikra vége lett.
4/4 anonim válasza:
Én is örültem hogy végre vége. 14. hétig tartott, nem tudtam normálisan enni addig, semmi sem esett jól.reggel is este is rosszul voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!