Az utolsó 2 hétben, hízik és nő még a magzat?
Igen.
Persze ez attól is függ, mikor van az utolsó két hét.
Egyik gyerekemet masszívan túlhordtam, ő a legvégén már nem nőtt látványosan, nem volt hova, így is nagyon nagy lett... (41+6-ra született)
Hát az csak saccolás, lehet, hogy valójában annál kisebb egy picivel. De van még időtök, és ha tényleg ennyivel is születik, az sem baj, tökéletesen normális. Nem is kell, hogy túl nagy legyen!
Kitartást, boldog babázást!!!
Ha császárod lesz, akkor nem annyira lényeges, hogy mekkora, túl kicsi meg már biztos nem lesz.
Hamarosan babázol, hajrá!
Lehet hinni a mért értékeknek, tényleg kicsi a feje, 89 bpd ? Vagy a doki volt idióta? Tegnap óta parázok, olvasok, de én átlagosnak gondolom.
Bpd 89
hc 315
ac 349
fl 75
Több, mint 2 éve én így jártam és a kicsi lányom 3530g és 55centivel született. Ja és persze tündéri kis buksival! Ne aggódj! :)
"Sziasztok!
Nekem u.olyan aktív, mint eddig a kis csöppem. :)
Ma voltam dokinál, de nagyon pipa lettem rá. Végre csinált ctg-t, de semmi mást. Nem tudtam meg tőle semmit... Csak annyit mondott a 3 héttel ezelötti uh. alapján, hogy a 88mm-es fejátmérő az 34 hetes babunak felel meg! 2 hetet akarT visszaírni! Pedig így tudom, ilyenkor már nem módosítanak a kiírt dátumon... Ott magyaráztam neki, hogy hadd legyen az én babám kis fejű, ha az akar lenni! Borzasztó volt!(4mm miatt-2hét!)Közben a becsült súlya 3 hete 3087gramm volt!
Azt hittem sírógörcsöt kapok! Du.-án elmentem egy másik dokihoz, aki vett kenetet, megnézte, hogy tégulok-e...
És igen tágulok, egy ujjnyi... Sz.val alapos volt az új doki! bár azt mondta, hogy nem lesz meg a csöppem 1-2 napon belül, de legalább alapos volt!
Már alig várom a picurt!
Kitartást és könnyű szülást kívánok Nektek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!