Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó 2 hétben, hízik és...

Az utolsó 2 hétben, hízik és nő még a magzat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
persze!!!!!!
2012. aug. 21. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Persze ez attól is függ, mikor van az utolsó két hét.

Egyik gyerekemet masszívan túlhordtam, ő a legvégén már nem nőtt látványosan, nem volt hova, így is nagyon nagy lett... (41+6-ra született)

2012. aug. 21. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor már csak hízik és hízik!
2012. aug. 21. 15:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 37+4 napos, ma az uh-on a doki azt mondta kicsi, 3300 gr és kb 51 cm, szerintem nem! Szeptember 4-én lesz programozott császár. Miért lenne kicsi??????
2012. aug. 21. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát az csak saccolás, lehet, hogy valójában annál kisebb egy picivel. De van még időtök, és ha tényleg ennyivel is születik, az sem baj, tökéletesen normális. Nem is kell, hogy túl nagy legyen!

Kitartást, boldog babázást!!!

2012. aug. 21. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha császárod lesz, akkor nem annyira lényeges, hogy mekkora, túl kicsi meg már biztos nem lesz.

Hamarosan babázol, hajrá!

2012. aug. 21. 19:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Lehet hinni a mért értékeknek, tényleg kicsi a feje, 89 bpd ? Vagy a doki volt idióta? Tegnap óta parázok, olvasok, de én átlagosnak gondolom.

Bpd 89

hc 315

ac 349

fl 75

2012. aug. 22. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit tényleg picike, de nem vészesen. Majd behozza a lemaradást.:)
2012. aug. 24. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt olyan ismerősöm, akinek másfél kilóval többet saccoltak a baba tényleges méreténél, illetve hallottam már fordított esetről is, amikor a babát kisebbnek mondták a tényleges méreténél. A dokim is beismerte, hogy az UH saccolt eredmény 10-20 %(esetenként nagyobb) eltérés is lehetséges mindkét irányba. Nem kell minden gyereknek 4 kilósnak és 60 cm-esnek lennie. És még van ideje hízni is.
2012. aug. 24. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Több, mint 2 éve én így jártam és a kicsi lányom 3530g és 55centivel született. Ja és persze tündéri kis buksival! Ne aggódj! :)

"Sziasztok!

Nekem u.olyan aktív, mint eddig a kis csöppem. :)

Ma voltam dokinál, de nagyon pipa lettem rá. Végre csinált ctg-t, de semmi mást. Nem tudtam meg tőle semmit... Csak annyit mondott a 3 héttel ezelötti uh. alapján, hogy a 88mm-es fejátmérő az 34 hetes babunak felel meg! 2 hetet akarT visszaírni! Pedig így tudom, ilyenkor már nem módosítanak a kiírt dátumon... Ott magyaráztam neki, hogy hadd legyen az én babám kis fejű, ha az akar lenni! Borzasztó volt!(4mm miatt-2hét!)Közben a becsült súlya 3 hete 3087gramm volt!

Azt hittem sírógörcsöt kapok! Du.-án elmentem egy másik dokihoz, aki vett kenetet, megnézte, hogy tégulok-e...

És igen tágulok, egy ujjnyi... Sz.val alapos volt az új doki! bár azt mondta, hogy nem lesz meg a csöppem 1-2 napon belül, de legalább alapos volt!

Már alig várom a picurt!

Kitartást és könnyű szülást kívánok Nektek!"

2012. aug. 24. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!