Mennyire volt eros a csik a teszteden amikor 5 hetes kismamam voltal?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 18:01
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
koszi :)
Elos terhessegemnel epp, hogy latni lehett a csikot...jo indulattal volt csak pozitiv (2.5 eves mar a lanyom)
Most 3 hetesen volt olyan eros a csikom es 5 hetesen meg mar joval erosebb a tesztcsik a kontrolcsiknal.Tobben mondtak, hogy o tuti ikrek ez azerrt ilyen eros a csik most.Pontosaan tudom mikor volt ovum es mikor tortenhetett a megtermekenyites.Lehetseges, hogy tenyleg ikrek?
2012. aug. 20. 18:08
3/13 anonim válasza:
egy tezstböl ez nem fog kiderülni UH látno fogja a doki 6 -8 hetesen meglátod ott e két babuci vagy egy lakója van a pocakodnak
4/13 A kérdező kommentje:
sajnos csak 12 hetesen nalunk nincs elobb uh
tudom,hogy ez nem mervado, csak mindenki ezzel jon, hogy tuti ikrek :) csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest :)
2012. aug. 20. 18:19
5/13 anonim válasza:
:) nekem volt 4hetsen 6 Hetesen és 11 hetesen majd 13 hetesen és majd 16 hetesen lesz
(elsövagyok)
6/13 A kérdező kommentje:
Itt csak 2 uh van terhesseg alatt sajnos
2012. aug. 20. 18:31
7/13 anonim válasza:
Anno több mint 2 éve amit csináltam első tesztet úgy és olyan hamar feljött a két csík hogy mondtam is magamban :akkor most mit kell ezen várni????:)))és a 12.héten kiderült hogy azért volt annyira erős mert ketten költöztek oda be:)))
8/13 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan erős volt, mint a tesztcsík és rögtön megjelent - egy darab fiam lett :)
9/13 anonim válasza:
4,5 hetesen olyan erős volt, mint a kontroll csík és kb. 15 mp-en belül kijött.
10/13 anonim válasza:
4 hetes multam, talan 4 napja, hogy kesett a nemvart es delutani vizeletbol olyan eros lett a csik, hogy szinte erosebb volt, mint a kontrollcsik. 2,5 eves most a lanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!