Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! 34-ik heti vérvétele...

Kismamák! 34-ik heti vérvételen ki mikor volt?

Figyelt kérdés

Meg lehet azt a 33-ik héten is csinálni?

Most vagyok 33 hetes, és ha a héten elmennék akkor a jövőhéten mikor megyek az orvosomhoz (kedd) akkor már el tudnám neki vinni az eredményeket. Holnap elmegyek a védönőhöz, rákérdezek Nála is.

Köszönöm!

33hkm

2012. aug. 20. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
majd leszek, 37-38. héten. gondolom ez dokitól függ, hogy mikor küld az utolsóra. sztem hívd fel a dokit és kérdezd meg.
2012. aug. 20. 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:

A dokim a 34ik héten akar elküldeni, egy hónapja mikor voltam nála akkor mondta, hogy köv. alkalommal mikor jövök, azon a héten lesz egy vérvételem is.

Én csak azért gondoltam h HA LEHET elmegyek egy héttel elöbb, mert akkor kedden már tudnám vinni az eredményeimet is.

2012. aug. 20. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
ha engem ilyen későn küldtek, nem hiszem, hogy gond lenne, ha te korábban mész. bár én nem erőltetném a helyedben, elmennék 34. héten ahogy mondta
2012. aug. 20. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, csak arra gondoltam, hogy eleve havonta hív vissza.

Ha 34 hetesen elmegyek hozzá, azon a héten vérvétel, akkor az eredményeimet csak a 38ik héten fogja látni. És mi van ha romlott a vérképem és vasból vagy bármiből többet kell szednem, akkor a 38ik héten majdnem hogy későn van :)

Lehet h túlizgulom :)

Holnap megkérdezem a védönőt, meglátom mit mond.

de köszönöm!

2012. aug. 20. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
szedsz vasat egyébként? nekem is nagyon rossz a vérképem, megfenyegetett vénás vas injekcióval a doki, úgyhogy nem is kapkodok ezzel a vérvétellel :D
2012. aug. 20. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen szedek, de a 26ik héten azt mondta, elég egyet naponta, és majd meglátjuk a 34hetes vérvételen h kell -e emelni az adagon. Ezért vagyok olyan kíváncsi :)
2012. aug. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!