Kismamák! Ti mikor álltatok neki a "végső" készülődésnek?
Most 33 hetes vagyok. Azon gondolkoztam, hogy mikor álljak neki a lepedőket, ágyneműket, és a textilpelusokat kimosni? Korai lenne még? Elraknám őket dobozba...
Ja, meg a ruhákat... ugyanis rengeteg van amit úgy is csak 3-4 részletben tudnék kimosni.
Köszi :)
33hkm
Szia, szerintem nyugodtan nekiállhatsz, bár én a 36. héten kezdtem el pakolászni, meg mosni.
Nekem már harmadik baba lesz, talán azért nem kapkodok, és progis császárom, holnap tudom meg az időpontot.
A kórházi pakkom is csak háromnegyed részben van kész.
Szerintem várj még 1-2 hetet.
Boldog babavárást!
38 hkm
Én a 32. hét környékén kezdtem el mosni, bár akkor február volt, nehezebben száradt. Kellett is ennyi idő, nem is a mosás miatt, inkább a vasalással harcoltam. Dagadt a lábam, nem tudtam sokáig álldogálni.
A 36. hét környékén végeztem, de utána már nem is nagyon lett volna se erőm, se időm ezeket megcsinálni, heti kétszer jártam ctg-re, cukorgondozóba, vérvételre, nődokihoz, sokszor örültem, ha már le tudtam pihenni. 38. héten meg is született a fiam.
36 hetes vagyok, éppen ma délelőtt fogom összerakni a kórházi csomagot.
A picur szobája még kész sincs, nemrég költöztünk, remélem jövő hétre készen lesz és neki tudok állni mosni+ vasalni.
Van egy másfél éves lányom, mellette nem egyszerű, amikor vele voltam terhes más dolgom sem volt csak a babát várni és készülődni, hát most azt hiszem minden utolsó pillanatra marad:)
Én dolgoztam, a 36. héten jöttem el táppénzre akkor álltam neki. Én otthonról hoztam olyan dolgokat ami még az enyém volt, válogatni kellett és mindent 2x mostam ki. Mindennel elkészültem :-)
Most jó idő lesz egész jövő héten, szóval gyorsabban meg fognak száradni, már nekiállhatsz ha szeretnél.
Jó babavárást :-)
Én simán nekiálltam és amit tudtam megcsináltam. Ki tudja, milyen állapotba leszek 2-4 hét múlva? Amikor a lányomat vártam anno, az utolsó hónapban beakadt a derekam és nagyon durván felvizesedtem, na addigra már semmihez nem lett volna kedvem..
Kész van a kórházi csomagom és kimostam, kivasaltam a babaruhákat. A berendezéssel nem nagyon tudok haladni, mert készül a gyerekszoba, de én szívem szerint azzal sem várnék.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!