Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győri kismamák, anyukák! Nem...

Győri kismamák, anyukák! Nem azt kérdezem melyik orvos a 20 közül, csak, hogy inkább Stummer, vagy Likár Dr. Úr?

Figyelt kérdés
Egyikőjüket sem ismerem személyesen, végülis csak jókat hallottam róluk, de érdekelne melyikük a közvetlenebb barátságosabb, illetve hogy Stummernél is van e UH gép,vagy bármilyen vélemény róluk. Nagyon köszönöm

2012. aug. 17. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Dr. Stummer az orvosom. Van nála Uh. Nagyon szép a rendelője. Türelmes, tisztelettudó, segítőkész doki. Mi most kezdünk próbálkozni a babával, de nekem ő lesz a fogadott orvosom, ezt azóta tudom, mióta először voltam nála.
2012. aug. 17. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom, amikor szültem Stummer volt az ügyeletes, így nála szültem. Nekem jó véleményem van róla. Türelmes, segítőkész volt szülés alatt.
2012. aug. 17. 16:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, akkor eddig Stummer "vezet" a véletlennek köszönhetően, de így fogom eldönteni most már :)
2012. aug. 17. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Én Likár párti vagyok. Az első babámmal végig hozzá jártam, nála szültem. Most várjuk a kistesót, most is végig hozzá járunk és szülni is ugyan úgy nála fogok. Bármit meg lehet tőle kérdezni, korrekt, barátságos, szintén tisztelettudó, ugyanakkor nem az a távolságtartó, merev ember. Én néha igénylem, hogy humorral közelítsék a kérdéseimet, amit ő mindig megérez. Rendelője szép, korszerű.
2012. aug. 17. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Én úgy választottam Dr. Stummert, hogy végignéztem az összes nőgyógyászt Győrben, és szimpi volt. Jó döntés volt. :) Úgyhogy lehet neked is bejön ez a találomra dolog. Egyébként én a helyedben azt csinálnám, hogy esetleg elmennék egyszer mindegyikükhöz, és aki rokonszenvesebb őt választod. Persze ez csak egy tipp. :)
2012. aug. 17. 17:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, a humor nekem is fontos,,,

Ja, és kicsit gondban vagyok ezzel az egyszer lemegyek nézzük meg dologgal. Nagyon jó ötlet, és a legcélravezetőbb ez lenne, mert 5 perc alatt eldöntöm, hogy ki szimpi ki nem, csak valahogy úgy vagyok, hogy bejelentkezem az egyikhez, akkor elmondom ugye, hogy most költöztünk ide, és magánrendelésre szeretnék járni hozzá, akkor azt utána hogy vonom vissza??? még soha nem volt semmilyen magán dokim, nem tudom hogy ez működhet e úgy, hogy minden magyarázat nélkül bejelentkezem, csak vizsgáljon meg, aztán tovább állok????vagy hogy??? ez nem lenne túl nekem való "feladat" :) szóval nem tudom...

2012. aug. 17. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok! :) Én is voltam úgy, hogy magánrendelésre mentem nőgyógyászhoz, de unszimpatikus volt, így nem mentem többé hozzá. Igaz, akkor nem voltam állapotos. Bár szerintem nem tartozol senkinek sem elszámolással, ha nem mész hozzá vissza többé. :)
2012. aug. 17. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia, én ügyeletesnél szültem és hála az égnek, Stummer doki volt épp:) áldom a sorsot érte, türelmes volt, mindent magyarázott, a szülésznők is olyanok voltak mint az álom:) nyomtak homeos bogyókkal, pedig nem volt sem orvos sem szülésznő fogadva nekem, úgy összevart szülés után, hogy jobb mint új korában, nem beszélve arról, hogy semmit nem éreztem,elaludtam közbe:))első gyereknél azt hittem behalok varrás alatt a fájdalomtól, szóval én nagyon tudom ajánlani, ha lesz egy harmadik babánk is valaha tuti meg fogom fogadni:)) tudta jól, hogy nem számíthat tőlem pénzre még is úgy kezelt mint valami vip. anyucit:)) szülés után is rám nézett, és többször amíg a kórházban voltunk, szóval én ajánlom teljes szívből neked!!A másik dokiról nem tudok nyilatkozni, hozzá nem volt szerencsém.
2012. aug. 19. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy délután negyed hatkor szültem de én már este tízkor úgy ültem mintha sose varrtak volna, egy percig nem volt a gátsebemmel semmi gond, és ezt is a dokinak köszönhetem.
2012. aug. 19. 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Likárt nem ismerem, de Stummerről nincs jó véleményem. 2005-ben, talán az első páciensei között voltam, a nagyfiam nála született ügyeletben. Erős, pár perces fájásokkal értünk a kórházba, ahol először azon tanakodott, hogy mi legyen, szüljünk, vagy magnéziumot adjon, lévén, hogy 36+6 napos terhes voltam voltam. Na akkor magzatvizet akart vizsgálni, 2-3 perces komoly fájásoknál, hát köszi, éreztem, ahogy szabályosan recseg belül a méhszájam, nem viccelek, elkezdem jajgatni tőle, annyira fájt, erre mérgeskedett, hogy nem működök együtt, a hasam kemény volt, mint a kő, a nővérke masszírozta a hasamat, meg nyomkodta, hogy mikor múlik el a fájás, rémálom volt, aztán mindig bólintott a dokinak, az meg jött a nagy fémmel, ezt 4-5-ször eljátszották, mint egy komplett erőszak. A magzatvízvizsgálat végül nem sikerült, de a fájásaim leálltak kb. 40 percig nem volt semmi, pedig addigra már pár percenként jöttek. Az első fájástól 4,5 órával született meg a fiam. Később, mikor burkot akart repeszteni, hiába mondtam, hogy megrepedt, és kevés víz is távozott, 4-5 csíkot karcolt a fiam fejére, mire feladta, hogy úgy tűnik, mégis nekem van igazam, és megrepedt. A karcolások tisztán látszottak a baba fején, amikor megszületett. A kórházba érkezés után kb. 1,5 órával született meg a fiam 3220 g-al és 48 cm-rel, sajnos gátat is metszett, mivel az első gyereknél itt Győrben szinte kötelező, hiába próbálta a szülésznő lebeszélni, a férjem is szólt, hogy biztosan kell-e, erre ő a gyerekünk agykárosodását jövendölte, ha nem teszi meg...utána rosszul varrta össze, a szűzhártya maradványa alá öltött, ami egy kinövésként befelé a hüvelyben megmaradt, ezt egy másik doki mondta, akihez 4 hónappal a szülés után elmentem. A szülés után figyelmeztetés nélkül a végbelembe nyúlt, mondván, hogy ellenőrzi, hogy van-e ott vérzés, ami ok is, de mondjuk szólhatna előtte, és nem tudom mi értelme volt, mert az első székletemmel egy tojásnyi alvadt vérrög távozott, hogy nem tudom elhinni, hogy egy nappal előtte abból nem látszott semmi. A házasságom majdnem ráment, hogy a gátmetszés miatt voltak problémáim, 4 hónappal a szülés után még begyulladtak a felszívódó varratok és az önbecsülésem is totál oda volt. Szóval úgy hirtelen ennyi. Ha meglátom bárhol, még a fejemet is elfordítom. Nem lehetetlen, hogy végül jó orvos vált belőle, szerintem én a pályája elején találkoztam vele...
2012. aug. 20. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!