Kismamák! Mi okozhatja ezt?
Sziasztok!
Kicsit kényes kérdés. Szedek vasat, és hálistennek sosem volt a mosdóba menéssel gondom, pedig mondta a dokim lehet, hogy előfordul majd szorulás. Hát nálam nem. Viszont 3 napja nem megy a hasam, hanem kicsit többször megyek el wc-re, úgy 2x 3x. Csodálkoztam is, hiszen elvileg a vas kis szorulást okoz...
Szedek magnéziumot is, gondoltam, hogy talán attól, mivel emeltem az adagon. Azért az hozzátartozik, hogy enni már alig tudok, és rengeteg gyümölcsöt eszek. Tegnap pl. szilva, szőlő, barack....
Lehet ez a sok gyümölcstől is, nem? Nem kell túlaggódnom?
Köszönöm
32+5hkm
Szia.A te általad felsorol gyümölcsök rostban gazdagok könnyen áthaladnak a bélrendszeren.Nem kell aggódnod és,ha jól esik nyugodtan egyél ilyen gyümiket,legalább rendesen tisztul a bélrendszered.Amennyiben kifejezetten csikarodós hasmenést,vizes állagú székletet tapasztalsz állj le a gyümikkel.
További jó babázást!
Megnyugtattatok, köszönöm :) Próbáltam nem ezen gondolkozni, de azért muszáj volt kérdeznem.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!