Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így lehet menni strandra? Mi...

Így lehet menni strandra? Mi az amire nagyon figyeljek oda? És 4 óra körül azért egy picit lehet napozni?

Figyelt kérdés
21,5 hetes vagyok és eddig minden rendben van, zárt a méhszályam is. Gondolom ha csak megmártózok a vízben és utána lezuhanyzok abból nem lesz baj.
2009. júl. 23. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is járok ha van rá lehetőség, vigyél 2 bikinit, egyikbe pancsizz, másikba napozz így kevésbé kaphatsz el akármit is. Napozz, én is napozok lightosan, de mindenképp kend be magad! Tegnap is voltam strandon, és érezd jól magad

31

2009. júl. 23. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! De jó lesz végre, idén még nem voltam sehol.

Boldog babavárást!

2009. júl. 23. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

a vizben legy ovatos,sose tudhatod mit kapsz el,az veszelyes lehet.de a napozas az tuti szabad,en is szoktam plane 4 utan,igaz kicsit foltos lesz az arcom napozas utan, tudod te is gondolom hogy a napozas kihozza a pigmentfoltokat,de nekem elmulik ha nem napozok par napig.a fiacskam meg imad napozni,azt sem tudja hogy ficankoljon,olyankor mindig eleven.talan ha melegedni erzed a pocakod akkor takard le,mert a nagy meleg azert bantja a babat.nekem amugy igy is szep barna a pocakom...jo strandolast

28 hetes kismami

2009. júl. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!