Így lehet menni strandra? Mi az amire nagyon figyeljek oda? És 4 óra körül azért egy picit lehet napozni?
Én is járok ha van rá lehetőség, vigyél 2 bikinit, egyikbe pancsizz, másikba napozz így kevésbé kaphatsz el akármit is. Napozz, én is napozok lightosan, de mindenképp kend be magad! Tegnap is voltam strandon, és érezd jól magad
31
Köszi a választ! De jó lesz végre, idén még nem voltam sehol.
Boldog babavárást!
a vizben legy ovatos,sose tudhatod mit kapsz el,az veszelyes lehet.de a napozas az tuti szabad,en is szoktam plane 4 utan,igaz kicsit foltos lesz az arcom napozas utan, tudod te is gondolom hogy a napozas kihozza a pigmentfoltokat,de nekem elmulik ha nem napozok par napig.a fiacskam meg imad napozni,azt sem tudja hogy ficankoljon,olyankor mindig eleven.talan ha melegedni erzed a pocakod akkor takard le,mert a nagy meleg azert bantja a babat.nekem amugy igy is szep barna a pocakom...jo strandolast
28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!