Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen ruhát szerettek...

Ti milyen ruhát szerettek pocakosan hordani, mell alatt bővülőt vagy olyat, ami passzos és kiadja a pocakodat? Miért?

Figyelt kérdés
Én mell alatt bővülőt szeretek.:)
2012. aug. 19. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Mindkettőt. :) Kimondottan kismama ruhám nem nagyon van, mivel alapból szeretem a tunikákat. Van amelyik mell alatt gumis, van amelyik testhez simul. Nagyon szeretem a pocim, egyáltalán nem érzem magam formátlannak, sőt, a szélesebb combom és nagyobbra nőtt fenekem sem nyugtalanít. Viszont el nem tudnám képzelni, hogy egy egyszerű, bő pólóban legyek. Nem az én stílusom. Egyébként a hiúságomnak rettenetesen jól esik, hogy mindenki dícsér milyen csini vagyok és hogy hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok! : D
2012. aug. 19. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

A lényeg, hogy jól látszódjon benne hogy kismama vagyok:)

Kényelmes legyen, és aznap jól érezzem magam benne. Imádom a povócakomat! HA elkezdek majd egy bálnához hasolítani, akkor nyilván a az kerül előtérbe, hogy melyik áll jobban, ami előnyös. Most még mindkettő az:)

2012. aug. 20. 00:06
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem egy ilyen kérdésnél hogy lehet ilyen pontozás!!!

Ezen mit lehet pontozni?

2012. aug. 20. 07:36
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Szűk hosszú derekú felsőim vannak, sima megkötős nadrággal (nem terhesnadrág és nem terhesfelsők).

A mell alatt elvarrott pólókban nem terhesnek, hanem dagadtnak érzem magamat. Nem szeretem a bő ruhákat, se terhesen, se nem terhesen.

Egyébként vékony vagyok, csak most nagy csúcsos hasam van.

2012. aug. 20. 07:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit,valaki nagyon unatkozott... :(
2012. aug. 20. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 4-es! A passzos mitől mutat gusztustalan alakot?! Egyáltalán egy várandós Nő, hogy lehet gusztustalan?!

Én passzosat hordtam, és nem éreztem gusztustalannak magam benne, főleg, hogy csak a hasam nőtt, mindenki dicsért, hogy csini vagyok, senki nem szólt, hogy gusztustalan lennék...

2012. aug. 20. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:

én hordok ilyet is olyat is. mikor még nem voltam babás, már akkor is szerettem a kismamás szabású pólókat, van is belőle néhány darab...

hogy milyet veszek föl, az leginkább az idő kérdése: ha meleg van inkább hordok kismama ruhákat, mert az kevésbé irritálja a bőröm, kevésbé izzadok benne.

2012. aug. 23. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!