Ti milyen ruhát szerettek pocakosan hordani, mell alatt bővülőt vagy olyat, ami passzos és kiadja a pocakodat? Miért?
A lényeg, hogy jól látszódjon benne hogy kismama vagyok:)
Kényelmes legyen, és aznap jól érezzem magam benne. Imádom a povócakomat! HA elkezdek majd egy bálnához hasolítani, akkor nyilván a az kerül előtérbe, hogy melyik áll jobban, ami előnyös. Most még mindkettő az:)
Nem értem egy ilyen kérdésnél hogy lehet ilyen pontozás!!!
Ezen mit lehet pontozni?
Szűk hosszú derekú felsőim vannak, sima megkötős nadrággal (nem terhesnadrág és nem terhesfelsők).
A mell alatt elvarrott pólókban nem terhesnek, hanem dagadtnak érzem magamat. Nem szeretem a bő ruhákat, se terhesen, se nem terhesen.
Egyébként vékony vagyok, csak most nagy csúcsos hasam van.
Kedves 4-es! A passzos mitől mutat gusztustalan alakot?! Egyáltalán egy várandós Nő, hogy lehet gusztustalan?!
Én passzosat hordtam, és nem éreztem gusztustalannak magam benne, főleg, hogy csak a hasam nőtt, mindenki dicsért, hogy csini vagyok, senki nem szólt, hogy gusztustalan lennék...
én hordok ilyet is olyat is. mikor még nem voltam babás, már akkor is szerettem a kismamás szabású pólókat, van is belőle néhány darab...
hogy milyet veszek föl, az leginkább az idő kérdése: ha meleg van inkább hordok kismama ruhákat, mert az kevésbé irritálja a bőröm, kevésbé izzadok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!