Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség után mi lesz a testtel?

Terhesség után mi lesz a testtel?

Figyelt kérdés
ugy értem: MIlyen változások lesznek? pl.:mIlyen lesz a mell?

2012. júl. 22. 01:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen alkati kérdés kinek melyik testrészén mennyire nyúlik meg a bőr ill. kötőszövet. Aztán ezen belül függ attól is, mennyit hízik az illető és kisebb mértékben az életmódjától (sport, bőrápolás, táplálkozás... stb.) Plusz ehhez hozzáadódhat a szoptatás (mellnél) vagy hogy természetesen vagy császárral szül (hasnál) - de mindenre van pozitív példa is.

Gyanítom azért, hogy nincs olyan, aki előző önmagához képest ugyanúgy fog kinézni.

2012. júl. 22. 06:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Én két terhesség után kevesebb kiló vagyok, mint teherbeesés előtt, de azért a forma (mell, has) nagyon nem ugyanaz... :) Pedig futom és tornázom. De valamiért valamit... :)
2012. júl. 22. 08:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ;)
2012. júl. 22. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hízás, miatt nőhet a melled. A női mell amúgy végső fejlettségét a szülés utánra éri el, emiatt is nő minimálisat. Aztán szülés után lefogysz valamelyest vagy nem, így ez viszont csökkent a méretből. Van aki viszont olyan szerencsés, hogy szülés hatására tartós mellnövekedést tapasztal, de ez genetika.
2012. júl. 27. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!