Ilyen "tünetekkel" milyen nemű babátok született?
Néhány "kedves" válaszoló idejét megspórolva jelezném, hogy tisztában vagyok vele hogy minden várandósság más, pusztán a kíváncsiság vezérel.
Szóval: a várandósság legelején hánytam, nagyon gyakran émelyegtem, eszméletlen fáradékony vagyok, van hogy egyszerre émelyeg és ég a gyomrom, a nap 24 órájából 24et aludni tudnék (amit a két évesünk mellett nem igazán tehetek meg:) ), rettentően kívánom a gyümölcsöt, az édességet viszont annál kevésbé, pedig előtte igencsak szerettem. Előre is köszönöm a válaszokat, 15hkm
a kislanyommal en in borzasztoan rosszul voltam es nagyon nagyon sokat hanytam,miutan elmult ahanyas en is ettem gyumolcsot es neha hazicsokit, de ez utobbitol egy ido utan megundorodtam.
most 11 hetes terhes vagyok, nem hanyok de a szagokra nagyon erzekeny vagyok es az utobbi masfel hetben lathatora nott a pocakom, komolyan, csak tegnap tunt fel mikor lakodalomba kellett menni es nem volt jo ugyanaz a ruha amit 2 hete hordtam, kenyelmetlen volt es nagyon kidudorodott benne a pocim:)
nekem is van egy 2 evesem, emellett meg 9 orat dolgozom is, nagyon varom mar decembert amikor mar nem kell munkaba jonni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!