Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen buták a mostani...

Miért ilyen buták a mostani anyukák?

Figyelt kérdés

Ismét csak tisztelet a kivételnek,de egy könyvet sem olvasnak el?Olyanokat kérdeznek,hogy az orvos eltiltott a szextől,de attól még csinálná!Nem tudok uralkodni magán?Ennyire viszket neki!Akkor ne vállaljon gyereket!

És,hogy lehet e ezt vagy azt enni!

Minden kis hülyeségért rohannak az orvoshoz,ők meg jól megszedik magukat belőlük és mástól is várják a pénzt!Ebből jött a hálapénz!

JAh és sokszor azt sem értem,miért megy el olyan hamar a teje az anyukáknak!

És azzal sem vagyok megelégedve,hogy a tudatlanság egy részről a saját,más részről a védőnők hibája!

Hát nem ez lenne a dolguk?

2009. júl. 23. 13:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt azért még első babásként sem kérdezném meg!!!

2009. júl. 23. 18:07
 22/26 anonim ***** válasza:
68%
Te vagy a buta ha ilyen kérdést teszel fel!Ha valamelyik kérdést primitívnek tartod nem kötelező elolvasni!Hihetetlen,hogy ilyen rosszindulatú emberek is vannak mint te!Szerintem igazán sokat lehet tanulni ebből a fórumból!
2009. júl. 23. 20:04
 23/26 A kérdező kommentje:

Én nem hülyéztem le senkit!A buta meg nem ugyanaz!Nekem azok a kérdések,hogy mit ehet már a baba vagy mit jelent ez vagy az a leletemen,egyáltalán nem hülyeség!

De....ha a szex tiltott azért még orgazmusom lehet,vagy veszélyeztetett terhesen lehet e anális szex azért már veri a biztosítékot!És vannak még egyéb halálos kérdések!Ez nem gyűlöletkeltés,de nem hiszem el,hogy a valóban idióta kérdésre mindenki halál nyugalommal válaszol és közben még mosolyog is!

2009. júl. 23. 22:18
 24/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindenki számára világos, hogy a szex legfőbb veszélye /bizonyos esetekben/ az orgazmus miatt történő méhösszehúzódások. De bizonyos esetben lehet az is a baj, hogy nyitott a méhszáj és nagy a fertőzés veszély. Ez nem egyszerű kérdés. Az anális szexen meg én is elagyaltam, sőt a dokimmal is beszéltem erről. Ne vállaljak gyereket, mert nem bírom ki, hogy viszket? Hm. Voltál te már kívánós kismama??

Na mind1. A kérdésed egyébként ha nem is gyűlöletkeltő, de provokatív és nem ide tartozik. Sőt meg kell, hogy mondjam, hogy ilyen buta és feleslegs kérdést nem nagyon olvastam az elmúlt néhány napban. Ja de, egyet, amikor egy hasonlóan elfoglalt kismama azt firtatta, hogy hogy lehetnek az anyukák olyan hülyék, hogy hós-t írnak a hónapos helyett. A moderátorok törölték a kérdést. Valószínűleg ezt is törölni fogják.

Na szép napot!

2009. júl. 24. 12:37
 25/26 anonim ***** válasza:
23%

Miért törölnék??Nem hülyézett le senkit, mint a másik kérdésnél, amit írtál.A hülye nem egyenlő a butával.

Egyébként teljesen igaza van a kérdezőnek, mert aki babát tervez, olvasgasson és rájön, hogy vannak válaszok a kérdésekre, és nem kell megkérdezni, hogy rágózhat-e terhesen,meg folytathatja-e a 90napos diétát, mert az már durva.A doki is felvilágosítja a kismamát arról, hogy mit szabad és mit nem veszélyeztetett terhesként.

2009. júl. 24. 12:50
 26/26 anonim ***** válasza:
89%

Az orvosok, védőnők kérdezgetéséről csak annyit: I.) 10 évig jártam egy nőgy.hoz, ő a babára készülős időszakban azt mondta, csak folsavat szedjek előtte és a teherbeesés után 12 hétig, majd a 12 héttől Elevitet. Ok!

II.)Sajnos másik városba ment, 8-9 hetesen orvost váltottam (Dr. Pál Zoltán Szeged). Ő azt mondta, hogy egyáltalán nem kell Elevitet szedni, csak sok gyümölcsöt enni, sőt a folsavat sem kell szedni a 12. hétig, bár ártani nem fog.

III.)A védőnő lecseszett, hogy miért nem szedtem már a terhesség előtt is Elevitet, vagy valami más terhesvitamint.

Én úgy döntöttem, felhívom a saját dokimat, hogy kössünk kompromisszumit, így azt javasolta 3 naponta egyet szedhetek ettől nem lesz óriásbébi.

A könyvek is kb ilyenek! Én szívesebben olvasgatom kismamák tapasztalatait,közöttük a sok számomra értéktelen kérdést figyelmen kívül hagyva, mint könyveket olvasgassak, amit horribilis áron pénzéhes nőgyógyászok vagy védőnők "követtek el"

2009. júl. 27. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!