Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen buták a mostani...

Miért ilyen buták a mostani anyukák?

Figyelt kérdés

Ismét csak tisztelet a kivételnek,de egy könyvet sem olvasnak el?Olyanokat kérdeznek,hogy az orvos eltiltott a szextől,de attól még csinálná!Nem tudok uralkodni magán?Ennyire viszket neki!Akkor ne vállaljon gyereket!

És,hogy lehet e ezt vagy azt enni!

Minden kis hülyeségért rohannak az orvoshoz,ők meg jól megszedik magukat belőlük és mástól is várják a pénzt!Ebből jött a hálapénz!

JAh és sokszor azt sem értem,miért megy el olyan hamar a teje az anyukáknak!

És azzal sem vagyok megelégedve,hogy a tudatlanság egy részről a saját,más részről a védőnők hibája!

Hát nem ez lenne a dolguk?

2009. júl. 23. 13:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Mekkora bunkó vagy! Erre van ez az oldal, hogy kérdezzenek.Ha téged zavar, ne járj ide.Nem mindenki olyan okos mint te.
2009. júl. 23. 13:45
 2/26 anonim ***** válasza:
31%
Azért mert egyes anyukáknak semmi ösztönük nincsen az anyasághoz sem logikájuk!(TISZTELET A KIVÉTEL!!!).Ha lenne akkor nem kéne különböző oldalakat bújniuk ahol az egyik ezt mondja a másik meg teljesen az ellentétét természetes hogy senki nem tud kiigazodni rajta és lehet nem internet után kellene gyereket nevelniük egyeseknek.sajnálom hogy vannak ilyenek le lehet pontozni nyugodtan!
2009. júl. 23. 13:48
 3/26 A kérdező kommentje:

Ha te nem vagy olyan akkor minek kapod fel a vizet?Más is meg tudja magát védeni!

Tényleg vannak nagyon buta kérdések!Nézd meg jobban!

2009. júl. 23. 13:49
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Igazad van, valóban elég butuskáknak mutatják magukat néhányan, de hidd el, ez az oldal épp ezért készült. Ezek a :"lehet-e enni...vagy szabad e szőrteleníteni"-kérdések azért hangoznak el itt, mert sokan úgy vélik ezzel nem zaklatják a dokit, vagy a védőnőt. Pedig valószínű válaszolnának rá. Én inkább attól akadok ki, amikor valaki elkezd vérezni, és ide ül a gép elé kérdezgetni, h mit csináljon.

Véleményem szerint vannak olyan kérdések amik már sokadszorra kerülnek ide föl, és sokan nem nézik meg a keresőben h már 600ezerszer válaszoltak ezekre a kérdésekre, de mégis azt mondom, olykor hasznos az oldal. 10 kérdésből 1 olyan van ami új számomra. Sokszor mosolygok magamban, azon h milyen tudatlanok az emberek, és spanolják magukat a sok különféle válaszon, deengem mégis inkább a komolyabb hangvételű kérdések azok amik bosszantanak. A többin jókat mosolygok:)

2009. júl. 23. 13:50
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

Milyen kis okos tojás vagy te!!

Nem érted miért megy el olyan hamar a teje az anyukáknak? Nem olvastál a könyveidben róla??? EJJJEJJJ

Nekem 1 hónap után elapadt sajnos a tejem. Pedig próbálkoztam, elhiheted. Ne haragudj kérlek, meg tudsz bocsájtani????

2009. júl. 23. 13:51
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Ez az oldal tényleg erre van kitalálva,és én mondjuk örülök neki,mert jobban szeretem tapasztalt emberek véleményét hallani,mint például olyan védőnőkét,akik még nem is szültek,csak könyvből tanultak.Itt elfogulatlanul kaphatok választ,véleményt.

Sok mindenben buta vagyok én is,és még csak most jöttem rá...Nem minden egyértelmű,és magától értetődő.

2009. júl. 23. 13:54
 7/26 A kérdező kommentje:

A gyerekhez is van kezelési útmutató!Nézd a tinik többségét!Szerinted értenek hozzá?Nem a fontosabb kérdésekről beszéltem,hanem az igazán hülyeségekről!És igen,ahogy írta valaki,hogy vérzik és itt gépelget,a gyermeke meg lehet haldoklik és neki az a fontos,hogy ki válaszol neki!És ehhez hasonló hülye kérdések!

A tejet pedig nem bántásból írtam!Tényleg annyi sok mindenkinek megy el hamar a teje!Régen nem volt ilyen!Orvos tudja,hogy mitől?

De azért,hogy már itt verik a nyáluk és még csak a kérdést sem értik!

2009. júl. 23. 13:59
 8/26 anonim ***** válasza:
77%
hú de unatkozol, nincs gyereked, ugye? azért érsz rá "bőszíteni"!
2009. júl. 23. 14:04
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

De ki dönti el,hogy kinek mi az igazán hülye kérdés?

Ha valaki ilyet tesz fel,és nem csak poénból,akkor az nem hülye kérdés,hisz segítesz neki ha válaszolsz.

ERRE VAN EGY JÓ MAI PÉLDÁM!!!

Reggel mentem terhesgondozásra,és betoppant egy kismama,bedörömbölt az ajtón,mire kijött a nővér.Kérdi,hogy mit akar,erre a kismama:-Nővérke baj van!Elfojt a magzatvizem!-

A nővér:-Most?-

Kismama:-Nem!Tegnap éjjel fél egykor!-

Nővér:-ÉS MIÉRT NEM MENT KÓRHÁZBA?-

Kismama:-Mert még nincsenek fájásaim!Vagy akkor is be kell menni ha nincs?-

Na én azt hittem lehidalok,de láttam a kismama arcán a döbbenetet,a rémületet...NEM TUDTA!!!

Szóval vannak ˝hülye˝ kérdések,de ezek néha nem mindenkinek azok.

2009. júl. 23. 14:07
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem felháborodni kell, hanem segíteni annak, aki akármilyen okból nem eléggé tájékozott.
2009. júl. 23. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!