Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen buták a mostani...

Miért ilyen buták a mostani anyukák?

Figyelt kérdés

Ismét csak tisztelet a kivételnek,de egy könyvet sem olvasnak el?Olyanokat kérdeznek,hogy az orvos eltiltott a szextől,de attól még csinálná!Nem tudok uralkodni magán?Ennyire viszket neki!Akkor ne vállaljon gyereket!

És,hogy lehet e ezt vagy azt enni!

Minden kis hülyeségért rohannak az orvoshoz,ők meg jól megszedik magukat belőlük és mástól is várják a pénzt!Ebből jött a hálapénz!

JAh és sokszor azt sem értem,miért megy el olyan hamar a teje az anyukáknak!

És azzal sem vagyok megelégedve,hogy a tudatlanság egy részről a saját,más részről a védőnők hibája!

Hát nem ez lenne a dolguk?

2009. júl. 23. 13:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
Én egyetértek a kérdezővel. Sajnos egyre kevesebb az értelmes kérdés. Én néha beszólnék egy-egy kérdezőnek, nagyon ki tudok akadni baromságokon, de aztán inkább nem teszem, mert úgyis én lennék a hibás. Pedig én is az első babámat várom, ráadásul külföldön élek, család nélkül, csak a férjem van velem, nyelvi nehézségeim is vannak, tehát azt sem mindig értem, amit az orvos mond. Mégis, sok kérdéstől a hajam az égnek áll. A terhesség nem egy halálos betegség, ami mellett téli álmot kéne aludni, és semmit nem szabad csinálni. Régen is születtek gyerekek, amikor még nem volt internet, sőt még ultrahang sem, mégis ismerek olyanokat, akik túlélték... Bocsánat a kirohanásomért, de szükségem volt rá.
2009. júl. 23. 14:10
 12/26 anonim ***** válasza:
98%
Különben hallottam már orvostól olyat,hogy az a baj,hogy túl sok az információ a kismamák felé.Sok olyat tudunk,amit nem kéne,mert csak idegeskedünk rajta.Ő betiltaná az internet,újság,tv által közvetített ˝ártalmas˝ infókat.
2009. júl. 23. 14:14
 13/26 anonim ***** válasza:
98%

Régen is voltak butuska anyukák-kismamák, és ma is vannak. És? Nem tudhatunk mindent. Ők sem tudhatnak mindent. Most hogy van internet, miért ne kérdezze meg? Mostmár mindenki okos, és mindenki tud mindent. Régen kitől kérdezték volna meg, a szomszéd nénikétől két tehénfejés közben, és volt ész akkor olyan anyának is hogy a gyerekének pálinkát adjon hogy csituljon.

Nem ez nem hülyeség? Régen nem melíroztak ilyen sokan, nem volt ennyi féle választék a kajában, és jéééé az én anyámnak is szőrös volt a lába, sőt a nunája is szőrős volt. Már ciki mi? Az orvosok sem voltak ennyire képzettek mint most, ultrahang sem vol. A gyerekek csirkeszarban szaladgáltak. Most hogy megköveznék őket! Egyszerű pelenka volt, és kakás volt a pelenka, nem mint most, hogy nem kell mosni. Pár év alatt rengeteget fejlődtünk, és nem mindenki tud ezen az ultramagas színvonalon lenni mert nincs rá lehetősége, nincs pénze könyvet olvasni, ha meg ilyen helyre jut, miért ne kérdezze meg ha kétségei vannak, inkább, minthogy hülyeséget csináljon.

Azért rohanunk kis hülyeségek miatt az orvoshoz mert ANYÁK KISMAMÁK vagyunk, és mindenünk a gyermek.

2009. júl. 23. 14:15
 14/26 anonim válasza:
92%

Szerintem, ahogy Te leirtad a velemenyedet, ugy mas is felteheti a kerdeset...

Miert kell meg innen is elijeszteni azokat a kismamakat, akik tenyleg nem tudjak mit kell tenni...Segiteni kell nekik, es nem itelkezni.

Es amugy nem kotelezo olvasgatni ezeket a kerdeseket...

En azon akadok ki neha, hogy megis hogy meri valaki lehulyezni a masikat...

En olyan sok mindent nem tudok a terhessegrol, fogalmam sincs, hogy mit jelentenek a szamok a leletemen, megijedtem, hogy barnas folyasom van, mert itt ha hangos oldal lenne, egyesek leordibaltak volna a fejemet...Megis minden rendben, a barna folyas itt angliaban nem karos, es gratulaltak a kismaszathoz, es nem akartak ujabb es ujabb boritekokkal lehuzni, mint a kocsog magyar nogyogyaszok...

Es ha annak a szegeny lanynak nincs penze hiperszuper magandokihoz, csak az sztkhoz, en is megertem, hogy nem meri feltenni a kerdeseit, csak itt, ahol nevtelen... De lassan mar majd itt sem meri, mert lehulyezik...

Jo, hogy egymast segitjuk, kedvesen, szepen, szeliden...

2009. júl. 23. 14:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sem azt mondom, hogy ne kérdezzünk, de azért a "terhes vagyok kinyomhatom a pattanásomat" jellegű kérdéseket túlzásnak tartom.
2009. júl. 23. 14:33
 16/26 anonim ***** válasza:
49%

A te kérdésed persze sokkal hasznosabb, mint egy olyan anyukájé, aki épp tanácsra vár... Tudod, az olyanok nem kellenek erre az oldalra, mint te. Sokszor nem arról van szó, hogy vlk nem tudja a választ, lehet épp megerősítésre, bátorításra van szüksége, vagy csak egyszerűen el van keseredve és azért ír, hogy lelket öntsünk belé. Lehet számodra egyértelmű minden a babával kapcsolatban, de az első babás anyukáknak sokszor vannak kérdéseik, amivel nem akarját a védőnőt zaklatni óránként, vagy az orvost.

Szerintem ha idegesítenek a kérdések, nyiss valahol fórumot Értelmiségi, profi, mindent tudó és mindenhez értő profi szuperanyukák ide! címmel...

2009. júl. 23. 14:37
 17/26 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, hogy a kérdező miért van fennakadva. Ez nem egy klub, ahol csak "okos" emberek beszélgetnek egymással. Gondoljunk a kétségbeesett tini kismamákra, akik mégis honnan az égből tudnák a választ a "buta" kérdésekre?!

Mi akik azért olvassuk ezt az oldalt, hogy segíthessünk, és mi magunk is tájékozódhassunk miért ne segíthenénk az "okos" és a "buta" kérdezőnek egyaránt. Senki sem születik egyből anyának, hogy tudja mikor mit kell tennie, vagy éppen mi a helyes! Én igenis szívesen válaszolok minden kérdésre amire tudom a választ, legyen az bármilyen szintű, és remélem sok hozzám hasonló van itt :)

Mindenkinek további szép napot, és boldog babavárást!

2009. júl. 23. 15:03
 18/26 anonim ***** válasza:
90%
Én vettem 4 babás könyvet, semmi de semmi konkrét kérdésemre még nem találtam meg bennük a választ! Nagyon klassz, általánosságban leirnak dolgokat, de mikor oda jutok, hogy akkor most mikor is kéne párolni vagy sem a gyümölcsöt, hirtelen semmi nincs benne. És semmi ilyen gyakorlati kérdésemre még nem volt. Persze, előszedhetem doktor Spock-ot, de hát az meg már ezer éve volt divat, honnan tudjam, hogy az ottani ötletekkel mikor ártok vagy használok?? Én ezért szoktam itt néha banálisnak tűnő dolgokat kérdezni. Azokat mondjuk én sem értem, akik ezt az oldalt használják egy internetes kereső helyett, feltesz egy kérdést, de a google-be is beirhatná, kapna is rá választ. Azokat a témákat szeretem, ahol egymás tapasztalataiból lehet tanulni, azok szerintem hasznosak.
2009. júl. 23. 15:33
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

Valóban sok mindenben igazad van!DE,ez az oldal tényleg azért van mert itt kérdezni lehet,szóval én is írtam már rengeteg kérdéset ide és szerencsére lehurrogást még nem kaptam.Én a saját példámat tudom mondani,hogy első babánkat várjuk és még sok az új infó,de itt a net,sokat lehet itt is olvasni.A következő babánál már rutinossabb leszek,valószínűleg a többi mama is így van és nem fogja újra megkérdezni.Nekem csak a különböző hüvelyi folyásos kérdésekkel kergetnek ki.Őszintén erre nem vagyok kíváncsi,a doki tud válaszolni,de ha egyszer nem meri?Mongyuk az már régen rossz.

22 hetes első babás kismama!

2009. júl. 23. 16:15
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Hát én is szoktam olvasgatni,aztán meg kérdezem a dokim,hogy így vagy úgy van-e ez vagy az!

Erre Ő:Jesszus,honnan szedem ezeket a dolgokat!

Nem mondtam,hogy erről az oldalról!

De egy szó mint 100. Azért van ez az oldal,hogy kérdezzünk.Amit nem mertél máshol,itt megkérdezheted....,szól a fáma!

Egyébként a gyűlöletkeltésért,mások megsértéséért,provokálásáért kitiltás jár!

Miért érzem,hogy ez az??????????

2009. júl. 23. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!