Kismamik! 12 hetesen elmernétek menni Horvát o-ba nyaralni? Tengerbe fürödhetek? Van egy pici méhszáj sebem is, tampont rakjak fel és úgy fürödjek vagy nem kell tampon? A dokim elengedett.
Szia!
Elsősorban a dokid tudott volna választ adni a kérdéseidre. Én fürödnék. Tampont semmiképpen ne tegyél fel, felszívja a vizet az is, ez tévhit, hogy akkor nem jut be víz, én úgy hallottam kifejezetten rossz ötlet, nemhogy jó. Nem kell tampon, és ha a dokid elengedett, fürödj nyugodtan! Csak ne fázz fel, fürdés után a vizes fürdőrucitól.
Judy
Mi 9 hetesen szombaton indulunk, a dokim azt mondta, hogy ússzak sokat. A vízzel nem lehet gond, a sebről nem tudok mit mondani.
Jó pihenést
Szia!
Nekem évek óta méhszáj sebem van. Amikor a doki megállapította, már 7 éve, akkor kifejezetten szólt, hogy tampont nem szabad használnom. Mondjuk amúgyis betétpárti vagyok.
A 3.terhességem 22. hetében járok most.
Ha doki elengedett, akkor nyugodtan fürödj, nyaralj:)
Dejó Neked, én az előző és jelenlegi babával is tiltva voltam mindentől, mert nyílt a méhszájam. Előzőnél 18.héttől, mostaninál pedig a 9. héttől...
Jó nyaralást:)
A természetes víztől nem lesz bajod, de ilyen szállodai medencékkel ne kockáztass. Jó nyaralást!
L. 36+6
Jó eséllyel a méhszájsebet a tampon okozza.
Nekem fáj is, ahogy dörzsöli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!