Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hete voltam amniocentezisen....

1 hete voltam amniocentezisen. Feküdtem 3 napig, de már nem birok. Ha lenne valami baj a babával, azt érezném?

Figyelt kérdés
ugy értem,h jol vagyok,csak fáj a fejem 2 napja.ha nem élne a magzatom azt észrevenném?remélem nincs baj,mert mozgást még nem észlelek,mégcsak 17 hetes vaok.amniocent.után rögtön voltam orvosnál,azt mondták rendben a baba. de már eltelt 1 hét,azota nem tudom,de valaki azt mondta,hogy késöbb lehet baj,nem rögtön a beavatkozás után.ez igaz?
2009. júl. 23. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első éjszaka a kritikus, ha valami baj van, jelentkezik (pl. vérzés)akkorra. Nyugi, biztos nincs semmi baj, ha nem bírsz feküdni, nem gond, én sem bírtam, de pihenj sokat! Ne álldogálj, ha le tudsz ülni, és ne végezz megerőltető munkát ( na hajolj, ne emelj, stb)! Próbálj meg nem hasizomból felülni! És még vagy 2 hétig óvatosan mindennel!!
2009. júl. 23. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 19 hetesen voltam magzatvízvételen.

Valóban az első 24 óra a kritikus, utána meredeken csökken a kockázat, napról-napra!

Ha voltál UH-on és azt mondták, hogy minden rendben, akkor nincs miért aggódnod!

Még egy-két hét könnyített életmód javasolt.

Semmi emelés, torna, házas élet, vízbe ülés.

Így biztosabb a gyors regenerálódás.

A normál napi dolgokat nyugodtan el lehet végezni!

Meglátod az eredménnyel sem lesz semmi probléma!

Mi tegnap kaptuk meg, és teljesen egészséges a kisfiúnk.

Boldog pocakosodást!

23+1 km

2009. júl. 24. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!