Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesség...

Veszélyeztetett terhesség lesz a mostani is?

Figyelt kérdés

1terhesség---6hetesen elhalt

2.terhesség---10hetesen nem volt szívhang missed ab...

3.terhesség---veszélyeztetett terhesség,egészséges kisfiú,4320gramm nagy baba,köldökzsinór nyaka körül,magzatvíz elfogyott így császár

4.terhesség---veszélyeztetett terhesség,magzatvízvétel amniocentézis,egy eredmény miatt,egészséges baba,4500gramm császárral.

Ha most terhes vagyok (reményeim szerint)akkor ez a terhesség is veszélyeztetett lesz?

2012. aug. 17. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs.

Azt viszont leszögezhetem, hogy jó nagy baba lesz a mostani.

Nem szeretnélek ijeszgetni. Inkább nyugodj meg. Barátnőmnek első 4 terhességénél vetélt, 5.-nél nem volt szívhang, így missed ab, 6. terhessége teljesen normális volt, az orvosai csak ámuldoztak.

Kitartás, nyugalom.

2012. aug. 17. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem feltétlenül leszel veszélyeztetett. Én az elsővel az voltam, mert volt előtte egy vetélésem és egy méhen kívülim, a másodikkal meg nem, pedig volt még egy vetélésem és több kémiai terhességem. Szerintem ez az orvostól függ, bár én az elsővel is a 30. hétig dolgoztam, semmi plusz vizsgálatot nem csináltak, csak be volt írva a kiskönyvembe, hogy veszélyeztetett terhesség.

2012. aug. 18. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!