Veszélyeztetett terhesség lesz a mostani is?
1terhesség---6hetesen elhalt
2.terhesség---10hetesen nem volt szívhang missed ab...
3.terhesség---veszélyeztetett terhesség,egészséges kisfiú,4320gramm nagy baba,köldökzsinór nyaka körül,magzatvíz elfogyott így császár
4.terhesség---veszélyeztetett terhesség,magzatvízvétel amniocentézis,egy eredmény miatt,egészséges baba,4500gramm császárral.
Ha most terhes vagyok (reményeim szerint)akkor ez a terhesség is veszélyeztetett lesz?
Fogalmam sincs.
Azt viszont leszögezhetem, hogy jó nagy baba lesz a mostani.
Nem szeretnélek ijeszgetni. Inkább nyugodj meg. Barátnőmnek első 4 terhességénél vetélt, 5.-nél nem volt szívhang, így missed ab, 6. terhessége teljesen normális volt, az orvosai csak ámuldoztak.
Kitartás, nyugalom.
Szia!
Nem feltétlenül leszel veszélyeztetett. Én az elsővel az voltam, mert volt előtte egy vetélésem és egy méhen kívülim, a másodikkal meg nem, pedig volt még egy vetélésem és több kémiai terhességem. Szerintem ez az orvostól függ, bár én az elsővel is a 30. hétig dolgoztam, semmi plusz vizsgálatot nem csináltak, csak be volt írva a kiskönyvembe, hogy veszélyeztetett terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!