Nem tudom elfogadni a babámat.7 hetes terhes vagyok. Ez a második házasságom. Az előző házasságomból van két gyerekem. Szerintetek?
Amikor kiderült h terhes vagyok..sírógörcsöt kaptam..mivel pcos vagyok..azt mondta a doki h most biztos nem lehetne gyerekem..de nem is akartam..és mégis..
a férjemnek nincs saját..de szereti az én kettőmet..
Én próbálom elfogadni a babát..de nem megy..
Megkövezhettek nyugodtan..
De örülnék normális válaszoknak is.
Hiszem, hogy a kis lelkek maguk döntik el, hogy le akarnak-e jönni hozzánk vagy sem, vállalják-e azt a küldetést, azt az életutat, ami az adott helyen vár rájuk. Ez a pici lélek Téged választott! Biztos, hogy sok lemondással, áldozattal jár az, hogy így döntöttél, de hidd el, megkapod az élettől és tőle magától bőven a kárpótlást majd ezért! Sok örömetek telik majd benne.
Önmagad háttérbe szorítani valaki másért, vállalni egy küldetést, feláldozni a hétköznapi örömöket egy magasztosabb célért óriási tett, amely révén a saját szellemi fejlődésednek egy magasabb fokára léptél. (És ha netán ez az élet csak egy állomás, és utána is van valami - hát ott egészen biztosan meglesz érte a jutalmad...) Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!