Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Negatív lett a tesztem, de...

Negatív lett a tesztem, de lehetek terhes?

Figyelt kérdés
3-4 napja késik a menzeszem, tegnap reggel csináltam tesztet negatív lett de nem jött meg. Azon gondolkozok, hogy csináljak még egy tesztet vagy várjak? Az utóbbi pár hónapban amúgy is olyan fura szokott lenni.
2012. aug. 16. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:

A negatív eredmény attól is lehet, hogy még alacsony a HCG hormon szinted, de ettől még lehetsz terhes. Várj pár napot, és pozitív lesz, ha terhes vagy.

Üdv. 35hkm.

2012. aug. 16. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha mostanában fura, akkor sztem nem vagy terhes.
2012. aug. 16. 09:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban elég fura volt, egyáltalán nem olyan volt mint szokott lenni és és kevesebb is volt jóval. Most meg tesztelegetek, negatív, de semmi.
2012. aug. 17. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
várj 2 napot és tesztelt újra. ha akkor is negatív, akkor tuti nincs baba. vagy ha gondolod, menj el orvoshoz, ő biztosat tud mondani.
2012. aug. 30. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!